- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- С кого от предишните двама предпочиташ да попаднеш на самотен остров?
Дивергента
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
haritov
с комплексара
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
С Харитов, щот със сигурност ще носи водка и/или ракия.
и с двамата
и тук ще ни липсва още един за карти
е и аз ще дойда и ставаме четирима.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
С комплексар - не съм му чела коментари и ще е непознато преживяване. За харитов имам поне бегла представа. Да живее авантюризма.
paradosou
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Маринела ... секс по цял ден
Маринела може би е фейк, с другия потребител пък нямаме съвсееем нищо общо, така че divergent.
^
С тебе, ще имам със сигурност какво да си кажа. Една от причина да пиша в безсмислената тема.