.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Syoss

Syoss

Syoss Full Hair 5 има ли доволни от този шампоан ?

Мега фен Аватара на tori
    Каквото съм пробвала на саяс като шампоан, ми идва тежичко. Пробвай нещо друго, на Балеа възстановяващите са един път, Ултра ду на Гарние(р) с мед ми беше добре, Дав също обожавам адски много, но и той е леко силен.

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    И аз не съм доволна от Саяс, пробвала съм два или три, след баня косата ми е супер мека и лъскава, до вечерта на другия ден се е омазнила сякаш не съм я мила с дни. :/ На Ейвън не са лоши онази серия Advance Technique, но шампоаните, с които се преродих направо са на Clear! Всички са много щадящи към скалпа, нали ги водят противопърхотни. Нямам пърхот, но някои шампоани ми дразнят скалпа, а тези са рай! Има всякакви видове, за суха, мазна, нормална и ненормална коса.

Преди време и аз ползвах на Clear наистина много добре ми се отразяваха на косата и наистина усещаш косата добре измита но с времето все да търся някой по-добър шампоан и само сменям различни пробвала съм почти всичко което се предлага на пазара.Косата ми е много рядка и това ми е по рождение и отделно това,че докато учех всеки ден я изправях с преса и я къдрих и какво ли не и правех и сега вече много по-рядко я третирам с преси правя си домашни маски и отделно като се къпя ползвам балсам и се подстригвам на всеки 2 месеца.Сега изглежда доста по-добре а и не разбирам защо толкова съм била вманиачена по това изправяне :д но поне навреме спрях преди да съм останала с 1 косъм на главата :Д

Мега фен Аватара на LoveInfect
    За него съм чувала хубави отзиви, но аз не съм го ползвала. Иначе най-хубавия шампоан който съм откривала е на Yves Rocher. Цялата им поредица са много добри, много съм доволна. Преди това ползвах на Klorane, но в сравнение с Yves Rocher не ставт.

Благодаря ти! Може и да го пробвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си