.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    гост-10
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Ахахах.
    (:

по темата:
    Изпълнителката официално все още няма право да си пазарува цигари и алкохол от магазините, да гласува, сама да напуска страната и т.н., но явно може да се снима в подобни видеоклипове.
    Но да не забравяме, че живеем в България, където правилата са изключения...

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от гост-10 Виж мнението
    сама да напуска страната
    Тук сбърка много.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Не може да съдите България по .. това. Не повече хора започват да деградират и да слушат безумна музика, а все повече хора осъзнават, че в това наистина, смисъл няма .. Такава музика се харесва, до момента в който не забележиш че има текст и няма смисъл .. В една възраст интересното е да има на какво да се кълчиш, след време вече почваш да усмисляш .. В никакъв случай не мога да се съглася, че на поп-фолк изяви има повече хора от колкото на рок фестове, WakeUp България и т.н. .. Това, че просто този стил се популяризира чрез медии, не означава че е най-слушания, най-популярния, най-известния .. От моя гледна точка, такива песни повече се иронизират от хората, от колкото се харесват.

гост-11
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Тук сбърка много.
    Така е! Признавам, че сгреших - не се изразих по правилен начин. Имах предвид, че лица под 18 години не могат да напускат страната без родителско разрешение (поне така знам).

бтв: мале, мале - специално заради теб и да напиша този отговор, реших да си създам настоящия профил...
    А планирах да си дам дълга почивка и чат-пат да хвърлям едно око на форума, но без да се регистрирам, а само да си зяпам като гост на сайта... (:

бтв2: поне използвах възможността да туря още една оценка на темата си и най-най-най-накрая да ѝ смъкна рейтинга до желаната от мен 1*. (:

Мисля, че след 11 версии на гост-акаунта + 1 оценка от постоянния профил (общо 12 от дадени 17 гласа) бе време да постигна настоящия резултат. Само не мога да си отговоря все още на въпроса кои 2-ма потребители тук са оценили темата ми с 5*, за да ми играят мръсно?
    И благодаря на останалите 3-ма, които са се вслушали в моя призив преди (много) време! (:
    Последно редактирано от гост-11 : 11-27-2015 на 16:58

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от гост-11 Виж мнението
    Така е! Признавам, че сгреших - не се изразих по правилен начин. Имах предвид, че лица под 18 години не могат да напускат страната без родителско разрешение (поне така знам).

бтв: мале, мале - специално заради теб и да напиша този отговор, реших да си създам настоящия профил...
    А планирах да си дам дълга почивка и чат-пат да хвърлям едно око на форума, но без да се регистрирам, а само да си зяпам като гост на сайта... (:

бтв2: поне използвах възможността да туря още една оценка на темата си и най-най-най-накрая да ѝ смъкна рейтинга до желаната от мен 1*. (:

Мисля, че след 11 версии на гост-акаунта + 1 оценка от постоянния профил (общо 12 от дадени 17 гласа) бе време да постигна настоящия резултат. Само не мога да си отговоря все още на въпроса кои 2-ма потребители тук са оценили темата ми с 5*, за да ми играят мръсно?
    И благодаря на останалите 3-ма, които са се вслушали в моя призив преди (много) време! (:
    Пешо е послушен.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Просто има кой да я слуша.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Опитва се да се представя за dreamwalker. Голяма грешка!!!

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Отворих клипа със спрян звук. Много се радвам, че подходих така.

Коя е тази и защо изобщо я коментираме?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си