- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Когато си на 17...
(:
по темата:
Изпълнителката официално все още няма право да си пазарува цигари и алкохол от магазините, да гласува, сама да напуска страната и т.н., но явно може да се снима в подобни видеоклипове.
Но да не забравяме, че живеем в България, където правилата са изключения...
Така е! Признавам, че сгреших - не се изразих по правилен начин. Имах предвид, че лица под 18 години не могат да напускат страната без родителско разрешение (поне така знам).
бтв: мале, мале - специално заради теб и да напиша този отговор, реших да си създам настоящия профил...
А планирах да си дам дълга почивка и чат-пат да хвърлям едно око на форума, но без да се регистрирам, а само да си зяпам като гост на сайта... (:
бтв2: поне използвах възможността да туря още една оценка на темата си и най-най-най-накрая да ѝ смъкна рейтинга до желаната от мен 1*. (:
Мисля, че след 11 версии на гост-акаунта + 1 оценка от постоянния профил (общо 12 от дадени 17 гласа) бе време да постигна настоящия резултат. Само не мога да си отговоря все още на въпроса кои 2-ма потребители тук са оценили темата ми с 5*, за да ми играят мръсно?
И благодаря на останалите 3-ма, които са се вслушали в моя призив преди (много) време! (:
Последно редактирано от гост-11 : 11-27-2015 на 16:58