.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Растеж на вежди

Здравейте,преди години си оправях сама веждите по принцип само ги обирах отдолу,но имаше и пъти в които много тънки ги правих в стремежа си да станат хубави.. започнах да ходя на козметичка и реших вече сама да не ги оправям защото не се справям добре,а и много бавно растат.Ходих при една козметичка която само още повече ги загрози мислех,че с времето ще пораснат, че просто растат по-бавно, но за 2 години няма никакъв резултат.Искам да ви питам за някакви продукти, с които евентуално да спомогна за растежа им. Опитвах с Тривитаминол и рициново масло, но и от двете нямаше ефект. Откакто не ми растат веждите всеки ден си ги рисувам с молив, и вече свикнах , но се чувствам много некомфортно особенно лятото на плажа. Ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарна

Кофтито на веждите е, че ако много ги скубеш, спират да растат. На моята приятелка са и ужасно тънки по същата причина и сега просто не растат. Знам, че рициновото масло помага и това щях да те посъветвам да пробваш. Бадемовото масло също е вариант, но не очаквай чудеса.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ще пробвам с бадемово масло значи и дано след време има някакъв резултат дори и малък.Много са тънки и на места не растат,мажа се с рициново масло,но без резултат.
    Благодаря ти

Голям фен Аватара на Liora
    Аз съм същата, но не са ми така от скубане. Винаги съм имала тънки,редки, руси вежди.
    Мисля да си направя перманент, но косъм по косъм.

Четох че ако ги търкаш всеки ден с скелитка чесън растът бързо !!!

Благодаря ви за отговорите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си