.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Мега фен Аватара на Chacho

Приятели не-използвачи

Та бре деба мама му, всички ли приятели са олигофрени, използвачи, импотентни, канибали и сектанти? Айде в тази тема да драснат по един какъвто и да е позитивен ред мисли, тези, които всички мислят различно от тенденцията "Светът е гаден, хората са подли, предателите използвачи, жените кифли, тийнейджърите неграмотни". Толкоз ли пък малко да останахме, този форум се осра със хленч.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен
    Може да нямам много приятелки,но малкото които имам са най-добрите И трите са супер различни.Много съм доволна от живота освен 1 нещо.. Ама ще се справя и с него,така че не се оплаквам от нищо.

Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia
    Не всички....с приятелите ми съм от много време заедно и едва ли ще се раазделим защото едва ;и ще намеря други такива
    Аз пък харесвам приятелите си 10 години се познаваме (аз съм на 15)

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Имам доста верни и печени приятелчета!

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Имам малко приятелки, но пък са ми верни. Особено с най-добрата си прекарваме тоолкова страхотно. Приятелки сме от не си спомням кога и не сме се карали. Има много благ характер и дори нещо по-така да сме си приказвали е било като приятелска закачка. Нямам търпение до другата събота да и ида на гости и да се размажем.

Голям фен Аватара на 50cent
    Ами човек всеки има много приятели много познати много роднини но трябва да започнеш да си ги подбираш

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от 50cent
    Ами човек всеки има много приятели много познати много роднини но трябва да започнеш да си ги подбираш
    Аз съм на мнение, че преобладават свестните хора и злонамерените приятели са на изчезване. Темата е за това, да видим има ли хора споделящи мойта идея, а не че аз имам проблем с приятелите/познатите/роднините. Тях съм ги подбрал отдавна и съм доволен от обкръжението си. Препълни се форума с негативизъм и затова пуснах тази тема, да намерим положителното. Извинявам се ако съм се изказал неточно или двусмислено в първото си мнение. Живи и здрави!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Е то всичко е това какъв човек си. Ако си позитивен, усмихнат, жизнерадостен и носещ приятно настроение, винаги ще имаш приятели на които можеш да разчиташ, така мисля аз. А това дали истинското приятелството е вечно може да се спори, защото хората постоянно се срещат с други хора и винаги може да се намери някой с който да ти е по-приятно и т.н. и просто ей.... сложно е, но наистина злонамерени "приятели" са на изчезване.

За приятелите аз имам едно твърдение, че не бройката а качеството е важно не искам да имам 20-30 приятели на които да не мога да държа на 100% в даден момент и 2-3 си ми стигат.

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Град
    Стара Загора
    до автора: спокойно , можеш да си извадиш извод .. хората , които пишат тук на каква възраст са , какво е в главите им и колко са осъзнати.
    (:

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Еми аз вярвам,че има приятели..и то истински..знам,че е малко наивно,но това е мое мнение.Например аз лятото се запознах с едно момиче с което не се понасяхме,но с течение на времето станахме приятелки и аз много се привързах към нея..Държим една на друга,и така..

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Цитирай Първоначално написано от mgxpower
    За приятелите аз имам едно твърдение, че не бройката а качеството е важно не искам да имам 20-30 приятели на които да не мога да държа на 100% в даден момент и 2-3 си ми стигат.
    мда аз съм на мнение че прилателите са 1-2 .. останалите са просто познати.. дори самата дума ПРИЯТЕЛ не значи здрасти и чао за да наречеш даден човек приятел трябва да си имате доверие и да знаеш че не те търси само за помощ и т.н. аз лично така мисля за вас нз имам 1 фр на която винаги мога да разчитам познаваме се от ... 4-5 години не се виждаме често но пак си поддържаме връзка помагали сме си в трудни моменти иииии такам според меен толкото негативни теми и коментари спрямо 'приятелите' ги има защото тези хора са предадени и са настроени да мислят негативно за тях.. все пак е гадно да си мислиш че имаш 'приятел' и той да те предаде и ти губиш вяра в приятелството може да ви се струва глупаво т'ва дето написах ама незнам
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Според мен няма злонамерени приятели. Човек сам разбира кой какъв е и може да избере кой да му е приятел и кой не. Ако някои не ти харесва естествено, че няма да ти е приятел.Факта,че имаш приятели показва че си направил своя избор и той е правилен. Или незнам аз така мисля. Лично аз съм минавала през много гадости заради хора, за които съм си мислела, че са ми приятели.Затова се научих да разпознавам на кой мога да разчитам и на кой не.И е нормално да имаш малко истински приятели, на които можеш да разчиташ и да се опреш във всеки един момент и да са много тези, с които можеш примерно да си изкараш весело.

Фен Аватара на Witch94
    Град
    Плевен
    И аз като повечето - имам малко, но верни приятели. Истинските ми приятелки са точно две, но с тях винаги мога да споделя всичко и им имам пълно доверие. Другите хора, които мога да нарека приятели са тези от блока ми - познаваме се от 8 години (на 12 съм ;D) излизаме почти всеки ден, а когато не можем да излезем чатим. xD Познаваме се от много малки, имаме адски много спомени заедно, страшно е забавно с тях. Много често се караме, но винаги се сдобряваме. Те са неизменна част от живота ми. Те са малкото забавление, което ми остана от живота. Не, не смятам, че живота е толкова гаден, колкото всички го описват. И аз ЗНАМ, че в света все още има свестни хора, колкото и малко да са те. Кифлите си ги има в излишък, но това не значи, че всички са такива. Живота е хубав.
    ...

Супер фен
    Аз имам много познати (това са използвачите, надувките и т.н...) и 2-3 най-добри приятели на които имам доверие. Щастлива съм, че ги имам и са ми достатъчни.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от mgxpower
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Колкото и да са ти добри приятелите,све единия страда заради другия.. няма как.. ролите се сменят после и така.. не се отчайвай толко'а лесно

Голям фен
    Град
    В нас :]
    Амиии аз имам доста приятели,но само една мъничка част от тях са ИСТИНСКИ!Според мен тези хора са на изчезване...
    Радвам се,че успях да хвана може би един от последните влакове и да открия истински приятели (: Щастлива съм,че ви има!ОБИЧАМ ВИ

Град
    40 Miles from the Sun
    Хората са добри, светът е красив, пеперуди, дъги и желирани мечета за всички! ^^

TheWalkinGDeaD*
    Guest
    Истински приятели или там каквито си мислите че са просто имате еднакво мислене по дадена тема не се самозалъгвайте такива хора не съществуват
    Последно редактирано от TheWalkinGDeaD* : 12-05-2015 на 22:23

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Хубаво си решил/а да пишеш, но последният коментар е от 2010- та. Не видя ли? Темата е антика.

А и за да пишеш каквото и да е, първо трябва да можеш да пишеш, а не да нахвърляш някакви думи и да конструираш "изречение" без части и край.

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Та бре деба мама му, всички ли приятели са олигофрени, използвачи, импотентни, канибали и сектанти? Айде в тази тема да драснат по един какъвто и да е позитивен ред мисли, тези, които всички мислят различно от тенденцията "Светът е гаден, хората са подли, предателите използвачи, жените кифли, тийнейджърите неграмотни". Толкоз ли пък малко да останахме, този форум се осра със хленч.
    По-добре да имаш малко но истински приятели и да почти всички са използвачи ще са мили с теб докато имат файда от теб

Да се похваля, имам един най-добър приятел с когото се пзнаваме от детската градина.
    За света не съм сигурен - случват се и хубави и лоши неща, например най-добрият ми приятел заминава да учи в друга държава...е това не е ли е гадно ?

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от the dreamer Виж мнението
    най-добрият ми приятел заминава да учи в друга държава...е това не е ли е гадно ?
    И мои приятели заминаха да учат в чужбина. Не е чак такава загуба!

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    И мои приятели заминаха да учат в чужбина. Не е чак такава загуба!
    Ама аз ти говоря за най-добър приятел, с когото съм заедно още откакто сме били на 3 и с кого съм преживял множо хубави моменти също така и не толкова хубави. Трудно е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си