.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

пълнолетна си и в крайна сметка можеш да правиш каквото си искаш, включително да започнеш работа и да се изнесеш от вкъщи (разбира се, по-лесно да се каже, отколкото да се извърши, осъзнавам го).

а той какво толкова лошо е направил, че родителите ти са настроени по този начин?
    честно казано, за да са толкова крайни, изглежда че има основателна причина и аз бих се замислила.
    любов, любов, разбирам.. тя често ти замъглява съзнанието. става така, че приятелите и близките се оказват по-прави, колкото и да не ти се иска/вярва.

другото, което намирам за грешка, е изобщо връщането назад. това е примамливо, ама животът тече напред, когато едни отношения са се развалили, явно е имало защо.
    повярвай ми, доста пъти съм се връщала назад, или съм се чудела да го направя, но НИКОГА не си е заслужавало.
    нещата се изхабяват просто..

разбира се, лесно е да го казвам отстрани, ти си знаеш какво ти е, ти си знаеш емоциите, но понякога НЕ трябва да се вслушваме в тях.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Ами разделихме се и той тръгна с друго момиче,но след това осъзна,че е направил грешка.... баща ми никога не го е харесвал,но го е прикривал... Не го е харесваше заради семейството му според мен,а те не са направили нищо хората. Все викаше те са такива и такива . Ох много е сложно,не знам но се чувствам наистина много притеснена и това ми влияе на университета и като цяло на живота....

BuBy

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си