.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Тема: Тъпа овца

Hybrid View

Супер фен
    Е да, тва че не е редно не означава, че не може да се направи. Ма тъпото е, че я харесвам дейба... Другия път ше и кажа, че я харесвам и ш и обясня, че не ми е приятно да праи така, па кот стане, стане

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от muhatacece Виж мнението
    Е да, тва че не е редно не означава, че не може да се направи. Ма тъпото е, че я харесвам дейба... Другия път ше и кажа, че я харесвам и ш и обясня, че не ми е приятно да праи така, па кот стане, стане
    Недей бе, лудак, не си разтваряй сърцето за такава непочтена к*рвичка. Съдейки по това, дето разказа за нея, тя не заслужава такава искреност и откровеност. Съдейки по действията й, и отношението й към теб, тя навярно дори няма да ти обърне дължимото внимание в този момент на откровеност, който мислиш да създаваш между вас. Не й се разкривай, само ще се огорчиш. Спри ти да си инициатора на комуникациите ви. Мисля, че така ще ти е по- лесно да прогледнеш към истинската й същност, това какво значиш ти за нея наистина, и за какво те търси. Мисля, че ще видиш, че ако въобще те потърси за нещо друго освен фалшиви празни приказки, ще е за това да й вършиш някаква услуга, да те използва за нещо. Не се отнася към теб като с човек. И ти отвръщай със същото, остави чувствата си настрана за момента. Ще ти олекне много на сърцето като видиш що за същество е всъщност със собствените си очи. Чувствата ти ще изчезнат и ще се радваш, че не си поел по път осеян с мъка, с една студена и безчестна тъпа мастия.
    Последно редактирано от espada : 11-29-2015 на 23:46

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си