- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Прощална тема
Потребителят dreamwalker бе регистриран във форума с цел да придобие конкретни впечатления за тази среда на общуване и за начина, по който тя въздейства върху произволно избран индивид/и. В това си качество може да се определи и като посредник на социален експеримент.
Седмици по-късно е петият рожден ден на този потребител - 5 години прекарани в проучване и изследване.
Тази тема се публикува в южната част на форума, а именно в раздела за философия и религия, тъй като това е разделът, в който dreamwalker до известна степен се отклони от първоначално конструирания си образ.
От името на dreamwalker искам да се извиня на всички реални и нереални потребители за причинения от неговото пребиваване във форума душевен дискомфорт.
Искрено ви пожелавам всичко най-хубаво. Продължавайте да се учите и да се стремите към истината, защото истината ще ни направи свободни.
Поздрави от създателя.
![]()
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Ех, ама как го написа. Развали ми кефа.
За dreamwalker:
Вярвам, че в живота е добър човек, но тук някак не можахме да се разберем. Пожелавам й приятно учене и професионални успехи.
Колко хора ни напуснаха... Не се чудете ако утре и inewton ви напусне.
ти си луда, как можа да се вържеш на манипулаторчето inewton.
Сега очаквам и поличба на форумно слънчево затъмнение, демек да ви паднат батериите на телефоните.
защото, това е алляяяяяяяях. Друг път да не се еб*вате.
ех лейди
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
За мен беше чест да ви служа, господарке мой! Поклон.
А така, халееси! Идвай си вече да си предаваме венерически болести!
..зов далечен..звездите викат своите деца...но едно , не може още да се прибере у дома...изтерзано от земният свят ,то носи изкри за човешките сърца..но като че в прах попадат те и само припламват в тъма...
..едно дете броди само по света ,за да носи светлина в човешките сърца...сред хора бе ,но неговото сърце..все нагоре го влече..към дома..където няма страх...и всичко е направено само от звезден прах...
'' Мечтай така ,че никога да не спираш да растеш в мечтите си ! ''
последният пазител на свободната воля
''ще те чакам пред двореца в Орион .... ''
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !