.
Затворена тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland

Прощална тема

Потребителят dreamwalker бе регистриран във форума с цел да придобие конкретни впечатления за тази среда на общуване и за начина, по който тя въздейства върху произволно избран индивид/и. В това си качество може да се определи и като посредник на социален експеримент.

Седмици по-късно е петият рожден ден на този потребител - 5 години прекарани в проучване и изследване.

Тази тема се публикува в южната част на форума, а именно в раздела за философия и религия, тъй като това е разделът, в който dreamwalker до известна степен се отклони от първоначално конструирания си образ.

От името на dreamwalker искам да се извиня на всички реални и нереални потребители за причинения от неговото пребиваване във форума душевен дискомфорт.

Искрено ви пожелавам всичко най-хубаво. Продължавайте да се учите и да се стремите към истината, защото истината ще ни направи свободни.

Поздрави от създателя.

I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Ех, ама как го написа. Развали ми кефа.

За dreamwalker:
    Вярвам, че в живота е добър човек, но тук някак не можахме да се разберем. Пожелавам й приятно учене и професионални успехи.

Колко хора ни напуснаха... Не се чудете ако утре и inewton ви напусне.

Мега фен
    ти си луда, как можа да се вържеш на манипулаторчето inewton.

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Не се чудете ако утре и inewton ви напусне.
    Айде де !!!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Не се чудете ако утре и inewton ви напусне.
    Леле, Метх предизвика верижна реакция от форумни земетресения и то все с хора дето не трябваше. Това ако не е форумната поличба за отмъщение на аллях.
    Последно редактирано от defender : 12-19-2015 на 12:59

Мега фен
    Сега очаквам и поличба на форумно слънчево затъмнение, демек да ви паднат батериите на телефоните.

защото, това е алляяяяяяяях. Друг път да не се еб*вате.

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Леле, Метх предизвика верижна реакция от форумни земетресения и то все с хора дето не трябваше. Това ако не е форумната поличба за отмъщение на аллях.
    Мда.

Супер фен Аватара на Meth
    Сбогом, dreamwalker !

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Потребителят dreamwalker бе регистриран във форума с цел да придобие конкретни впечатления за тази среда на общуване и за начина, по който тя въздейства върху произволно избран индивид/и. В това си качество може да се определи и като посредник на социален експеримент.

Седмици по-късно е петият рожден ден на този потребител - 5 години прекарани в проучване и изследване.

Тази тема се публикува в южната част на форума, а именно в раздела за философия и религия, тъй като това е разделът, в който dreamwalker до известна степен се отклони от първоначално конструирания си образ.

От името на dreamwalker искам да се извиня на всички реални и нереални потребители за причинения от неговото пребиваване във форума душевен дискомфорт.

Искрено ви пожелавам всичко най-хубаво. Продължавайте да се учите и да се стремите към истината, защото истината ще ни направи свободни.

Поздрави от създателя.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ех лейди
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на LoveInfect
    dreamwalker си е и беше твърде умна...

Мега фен

Поздрави от създателя.

https://octocheung.files.wordpress.c...as-slapsys.jpg
    хитрушка, и все пак някои твои нечисти подбуди бяха и (си) останаха доста явни

Banned
    За мен беше чест да ви служа, господарке мой! Поклон.

А така, халееси! Идвай си вече да си предаваме венерически болести!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Tinker Bell Виж мнението
    За мен беше чест да ви служа, господарке мой! Поклон.
    господарка?!, да не би да искаш да кажеш, че езотеричката-алхимичка ти е господарка?!

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    ..зов далечен..звездите викат своите деца...но едно , не може още да се прибере у дома...изтерзано от земният свят ,то носи изкри за човешките сърца..но като че в прах попадат те и само припламват в тъма...
    ..едно дете броди само по света ,за да носи светлина в човешките сърца...сред хора бе ,но неговото сърце..все нагоре го влече..към дома..където няма страх...и всичко е направено само от звезден прах...

'' Мечтай така ,че никога да не спираш да растеш в мечтите си ! ''

последният пазител на свободната воля
    ''ще те чакам пред двореца в Орион .... ''
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    посредник на социален експеримент.
    5 години прекарани в проучване и изследване.
    Now that's dedication
    жива и здрава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си