.
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Threaded View

Мега фен Аватара на KumchoValcho

Защо мразя повечето българи

Здравейте, приятели.

Напоследък, проправяйки си път из живота, в големия град и тн, все се случва да се препъвам на едни и същи камъчета(лайна). Въпросните лайна обаче винаги имат много сходни и натрапливи отличително белези и сходен мирис. И имат няколко категории, които сега ще изброя:

* Смръдливи националистчета: Те обикновен движат по групи. Носят сиви анцуНГИ, обръснати главички. Те са адски компентни специалисти по всякакви политически и социални теми. Little did u know, те са едни от най-неадекватните и безполезни единици в обществото, които единствено смучат ресурси и затрудняват развитието на цяла източна европа.
    Като всяка една ниска класа, която е съществувала по света (и това го казва Маркс, не аз), те са привърженици на крайните, тъпи и скандални политически модели : циганите на сапун, клане на турци, биене на педали, ебане на путки и in general - яко бой за всеки.

КЪДЕ Е ПАРАДОКСА : въпреки че претендират, че те са двигателя на прогреса в нашето общество, те са от хората, които ще си хвърлят фаса на земята, опаковката от дюнер (пак на земята), майка им ще дойде от Криводол в столицата да ги запише на общежитие, понеже те не знаят какво къде и да бъдем честни - никой не им разбира диалекта и какво изобщо искат от тебе, ще се заядат с тебе, щото си се блъснал в тях претъпкания автобус и тъй като има адски ниско мнение за себе си (колкото и да са тъпи, те си го знаят), те си мислят, че имаш лично отношение към тях, а не че просто автобуса е претъпкан.

Има още много да се изпише за нещастните осрани псевдо нацистчета, но татуировките им на лефски на гърба говорят достатъчно за нищетата на културата им.

* ТАКСИМЕТРОВИТЕ ШОФЬОРИ, a.k.a. БАКШИШИ: Тези изродски, гротескови карикатури на customer service-а. Като човек с добра заплата и забързано ежедневие, често ползвам услугите на родните таксита. Пътувам си аз и той стига до една тясна уличка. Казва ми: "АРЕ ТЕ ТУКА ДА ТЕ СВАЛИМ". Аз се задавих, защото тъкмо бях отпил от водата с колаген, която така обичам, и казах: "Моля?". ЕПА АКО ИСКАШ ДО ШЕСТИО ЕТАЖ ДА ТЕ ОСТАВИМ - беше словесното му изпражнение. Казах му да не ми държи такъв тон и да ме остави пред блока. Естествено, от моите претенции стана зверско задръстване в тесните студентски улички и се отегчих и му казах да ме остави и ми се разкрещя на някакъв много непознат диалект. Казах му, че ако не млъкне ще си поискам бакшиша, който му оставих и затворих вратата.

АНАЛИЗ: Винаги съм работил с клиенти. Работата определено е трудна и досадна много често. НИКОГА не съм си позволявал така да говоря на клиенти, още повече, че те ми плащат заплатата. Клиента не винаги е прав, но винаги има право, и ако не ти изнася-не работиш с клиенти. Добре бе, обяснете ми, как може мъж на 50 години да яде суджук докато ме вози и да ми обясня колко съм тъп. ?!?!?!?!?
    Последно редактирано от KumchoValcho : 11-29-2015 на 16:15

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си