- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам защо така...
Здравейте!Аз съм момиче на 18,ще правя 19 години.Имам красиви черти,не съм слаба,имам малко коремче,умна съм,с чувство за хумор,забавна,с мен може да се говори на всякакви теми,не съм притеснителна.Мога да рисувам,горе-долу да пея и танцувам и съм доста артистична.....И все.пак не мога да разбера защо момчетата не ме харесват . Разбира се,не показвам отчаянието сиИмах връзка две години и половина.Разделихме се,зящото решихме,че вече няма тръпка във връзката ни и защото вече нямаме чувства един към друг. За това дълго време като обвързано момиче съм забравила какво да правя,за да бъда харесвана.Опитвам се да завържа някой разговор с момче,което харесам,но виждам крайвата незаинтересованост от негова страна. И това не е само веднъж и чесно да си призная малко се отчайвам вече 7 месеца нищо!И искам да попитам най-вече момчетата какво мислят по въпроса,защото всяко момиче ще ми каже за какво ти е мъж,но всяса знае че ни трябват мъже
![]()
Може да изглеждаш отчаяна в очите на мъжете и да губиш интереса им по този начин.
Все ще измисля нещо,което да кажа. Възможно е да е глупост,но това е поради липса на информираност по темата.
Последно редактирано от danito097 : 11-29-2015 на 19:22
Така е,но не съм от момичетата,които се правят и не може да се разговаря с тях нормално.
Вероятно е,но аз не показвам отчаяние.То не се е надигнало до такава степен,че да си личи.
Вероятно мъжете не търсят момиче за разговор, а за ебане.
Ето че продължаваш да спориш. Безкомпромисна
Е ти направо светица се изкара.
Това е твое мнение.![]()
Нали знаеш, че винаги има възможност да отидеш в манастир.
А какво е призванието ти?
Актьорско майсторство,но не вярвам,че наистина се интересуваш![]()
Интересувам се. По принцип съм любопитен.
Радвам се.
може би, не си толкова атрактивна и интересна, колкото си мислиш. Или пък ако наистина си, другите да не го виждат т'ва...