Историята ми е малко като в съдби на кръстопът с този компютър. Преди маса време взе много да се бави, да муднее, накрая и операционната система отказа да си намира. (между другото, аз съм от ония последните, дето още карат с xp, 'щото ме съмнява да подкара нещо друго) Занесох го на ремонт, където преседя 6-7-8-9 месеца (при приятел, не в сревиз, където трябваше да отида). Преди 3 дена си го взех и пичът ми обясни, че едната платка рам е в процес на заминаване и понеже имам други кошници у нас, просто да я сменя. Към моите петстотин и колко беше там, сложих още една платка от 1гб и тоя компютър само чекии не прави вече. Хипер-мега-гига-турбо бърз когато стартирам програма, която не ползва интернет. Буквано зарежда преди да успея да си спомня как е изглеждал интерфейсът когато за последно съм го ползвала. Обаче нещо ми върти номера с интернета. Реша ли да ползвам нещо, което иска интернет, нещата отиват още малко от предния ден да почна да си зареждам страниците, барем на следващия успея да човъркам нещо там. Техникът, от името на интернет доставчика, твърди, че е време да си сменя лан картата, но аз интернет де факто имам. Идеи защо хавата е толкова мудна? Дали пък наистина да не взема да сменя лан картата? (т'ва го разглеждам като краен вариант, 'щото с драйверите ще стане филм - нямам сд ром и тряа да си прикача първо него отнякъде, а след т'ва да сменям лан картата.)