- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ескапел
Ако си беше останала на свирките и аналния сега нямаше да питаш такива глупости :д
Здравейте,
Верена благодаря ти, че изрази мнение. Не издържах и на 13-тия ден от гафа си направих тест за бременност Беше отрицателен. Вече съм спокойна. Имах доста странични реакции от хапчето Ескапел. Съветвам всички да го приемат само в много спешни случаи.
Абе никога не сам предпочитала аналния пред вагиналния бе.Ама беше много готино като ми сварши отпред ама кофти така.Ся ште треперя 20 дена и ако ме е напомпил нз.Иначе говорих с доктора за некви противозачатъчни ама каза след другия преглед тогава.Иначе нямам никакви здравословни проблеми.![]()
Здравейте пак съм аз. Значи след случката 13ч след това пих Ескапел. 13 дена по късно си направих тест беше отрицателен. На 15-тия ден ми дойде на дата на която трябваше, но не е както трябва. Слабо е течението и по светло, днес е 3-тия ден и сякаш свършва. Четох доста неща и се обърках съвсем. Въпроса ми е може ли това да е от хапчето и има ли нужда от нов тест. Благодаря предварително.
Чудя се да си направя ли тест или да изчакам да станат 15 дни.Яко ме тресе шубето обаче
То хууу ти е харесало да когато е свършил, ама вземи се стегни малко, че като те гледам кво си рупси !
Оле оште няколко дена че вече не издаржам да си напрая теста
Ако ще забременява то нека да еслед 10 години защото тогава такива хора като нея няма да съществуват ще бъдат история ся другото което искам да кажа е че да напишеш "шт" не е правилно пише те "Щ" в случая на ребалка думата трябва да бъде "още" а не "оште" разираш ли ме същество такова... то още 10 години ще е така.
Честито... И оттук нататък само анален и свършване само в устата