.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Мега фен Аватара на KumchoValcho

Чалгарка + спортист

Като имаме предвид колко тъпи са спортистите и чалгарките, защо винаги те са на пиедестал? Кой изобщо и Багата и Кобрата и защо тея кухи лейки са толкова уважавани от всички дегенерати в бг?

Айде, добре, за чалгарките знаем и никой не ги защитава, ама защо тоя грозен бай ганьо "кобрата" (задавям се от истеричен смях като му произнеса псевдонима) е толкова уважаван за това че носи на бой? Ние не бяхме ли нещо от сорта на милиони години еволюция или ?
    Последно редактирано от KumchoValcho : 12-01-2015 на 10:38

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho Виж мнението
    Като имаме предвид колко тъпи са спортистите и чалгарките, защо винаги те са на пиедестал? Кой изобщо и Багата и Кобрата и защо тея кухи лейки са толкова уважавани от всички дегенерати в бг?

Айде, добре, за чалгарките знаем и никой не ги защитава, ама защо тоя грозен бай ганьо "кобрата" (задавям се от истеричен смях като му произнеса псевдонима) е толкова уважаван за това че носи на бой? Ние не бяхме ли нещо от сорта на милиони години еволюция или ?
    Задавяш се от злоба и завист ти, не от истински смях. И бой винаги ще има докато свят светува, такава е природата ни, дали физически или някаква душевна борба със самия себе си, блъсканицата и бъхтенето винаги ще го има. Затова хората обичат бойните спортове, на ринга няма как да скриеш кой си всъщност, виждаш се възможно най- ясно за зрителите колко струваш и колко си готов да поемеш, за да постигнеш това, което желаеш. Борбата изобличава хората, някои окапват, други просперират. А ти освен да недоволстваш и да сипеш лайна с черпака, какво друго можеш?

Ох,

NEXT

Мега фен Аватара на LoadRunner
    не знам защо наричаш всички спортисти тъпи при положение че на ум са ти само двама трима
    има много спортисти които и не са само спортисти и не са тъпи а и болшинството умни хора по целия свят спортуват активно и им е като част от живота така че аз тях също ги причислявам към спортистите
    пак изскачаш с безумни твърдения
    обаче за футболистите не мога да споря, те по природа са тъпи, тоя спорт го изключвам ама повечето от бойните спортисти не са тъпи
    ти просто си цитирал най-тъпите от тъпите

Мега фен Аватара на an7raks
    ^+1
    Бойните спортове са доста повече от "носене на бой". Изобщо, спортовете, които са директно човек срещу човек изискват доста мислене, за да надхитриш опонента.
    Е, вълчо сигурно е тренирал само фитнесче на пътечката и колелото, така че му е простено...

^ До автора на темата , щом е "носене на бой" ела провери дали е така, изобщо замисляш ли се, че има да мислиш и да се опитваш да разгадаеш кво ще направи противника , как да се предпазиш, как да контраатакуваш, техника, етц ,етц.. на вс. отгоре нямаш цялото време на света да вземеш правилното решение, то в изпълнението на един ляв има повече умисъл от от поста ти.

Това,че някой си разбира от работата не го прави умен. Сега остава ми кажете,че в бойните спортове са само доценти.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от shadowOFtheMoon Виж мнението
    Това,че някой си разбира от работата не го прави умен. Сега остава ми кажете,че в бойните спортове са само доценти.
    http://www.cagedinsider.com/wp-conte...tywankwhil.gif

Цитирай Първоначално написано от espada Виж мнението
    Ти си живото докзателство,че съм права.

Banned Супер фен
    Ти си живото докзателство,че съм права.
    И аз съм прав... в гащите. Кога ще ходим на Карибите?

И аз съм прав... в гащите. Кога ще ходим на Карибите?
    Ти тръгвай,идвам след малко!

Banned Супер фен
    Ти тръгвай,идвам след малко!
    Без теб, за никъде не тръгвам.

Мега фен Аватара на an7raks
    То и това, че работата му е спорт не го прави тъп...
    Между другото, не знам колко от вас са гледали интервюта с Кубрат Пулев, освен тези покрай мача му с Кличко, които си бяха излагация, няма какво да се лъжем.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Всеки знае,спортистите са най-умните на планетата.

Дано схващате иронията ми!
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Всеки знае,спортистите са най-умните на планетата.

Дано схващате иронията ми!
    "Дано схващате иронията ми!"

ti pa si mn ubaw

Град
    системата дегоба
    "Дано схващате иронията ми!"

ti pa si mn ubaw
    аз съм над теб във всяко отношение
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Banned Супер фен
    аз съм над теб във всяко отношение
    osobeno w dueliraneto sys sabi sre6tu legnali policai https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...99&oe=56EB3398

пухкавичък ми се струва, че си... малко спорт няма да ти се отрази зле
    Последно редактирано от espada : 12-02-2015 на 10:12

просто прекарват цял живот да развиват и тренират рефлекси, които да носят победа, което не изисква акъл, просто постоянство и достатъчно тренировки, за да реагира адекватно и автоматично.

така както като се светне червена лампа и на кучето му се активират слюнчени жлези - никаква мисъл, просто е тъпо куче, тъпо като кубрат и клитчко, но тренирано

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho Виж мнението
    просто прекарват цял живот да развиват и тренират рефлекси, които да носят победа, което не изисква акъл, просто постоянство и достатъчно тренировки, за да реагира адекватно и автоматично.

така както като се светне червена лампа и на кучето му се активират слюнчени жлези - никаква мисъл, просто е тъпо куче, тъпо като кубрат и клитчко, но тренирано
    da we, ti nai gi razbira6, zatwa samo se oplakwa6 i nedowolstwa6

Град
    системата дегоба
    osobeno w dueliraneto sys sabi sre6tu legnali policai https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net...99&oe=56EB3398

пухкавичък ми се струва, че си... малко спорт няма да ти се отрази зле
    от тоя пухкавия и бягане не те спасява

Banned Супер фен
    от тоя пухкавия и бягане не те спасява
    tyrkalq6 li se, top4o?

Град
    системата дегоба
    tyrkalq6 li se, top4o?
    момче слез на земята малко

не знам как те траят вашите но си отвратително лигаво хлапе

съжалявам че няма казарма

точно там ще те поправят

Banned Супер фен
    момче слез на земята малко

не знам как те траят вашите но си отвратително лигаво хлапе

съжалявам че няма казарма

точно там ще те поправят
    tam 6ti stapqt slaninite na tebe

Град
    системата дегоба
    Това дете еспада казва че спортува

типичен пример за глупав човек

сега идете ми докажете че има акъл

Banned Супер фен
    Това дете еспада казва че спортува

типичен пример за глупав човек

сега идете ми докажете че има акъл
    ne ti e dobre hari

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си