- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Frenskiq Legion
Izvinqvam se ako temata e v gre6niq razdel
iskam da stana 4ast ot frenskiq legion i se 4ydq dali trqbva da ima6 obrazovanie
Латиница... Това е грешното.
http://foreignlegion.info/joining/
Не ти трябва образование, осъзнаваш, че ще трябва да убиваш хора нали? Както и възможността да те върнат с краката напред, преди няколко години един българин го бяха гръмнали, точно докато беше при тях.
n00bs
към кой френски легион искаш да се запишеш?
чуждестранния ли?
ако искаш да си офицер ще имаш нужда от образование
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
хах, бих казал, че при този наплив от безработни приемат от 1000 - 1.
Не искат образование. Единственото и най-важно условие е да си физически и психически здрав.
В интернет пише толкова много, защо не се разровиш?
Само едно не разбрах.
Ако отговарям на изискванията им ме приемат нали защото както каза харитов от 10 души приемат само 1 малко се зачудих
По- добре стани част от Швейцарската гвардия. По- престижно е и заплатите вероятно са по- големи.
pisax ti na li4no ako iskash informaciq