.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Сънища

Hybrid View

Супер фен Аватара на Meth
    Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Днеска четох малко за сънищата. Повечето хора са като нас - не помнят какво сънуват.
    Един от методите да си спомняш съня бил, когато си записваш ведна след да се събудиш какво си спомняш. Или да се събуждаш през определено време (точно изчислено) през вечета и отново да записваш. Така след енти път, разбираш какво най-често сънуваш, описваш го, сглобяваш частите и постепенно ставаш по-опитен.

По-късно е можело да тренираш - осъзнат сън. Да сънуваш и да знаеш в съня си, че сънуваш. Да контролираш съня си, ти да го създаваш. За целта обаче трябва да си наблюдателен в реалния живот, в най-малките неща.

Аз обаче си мисля, че има и повече от това, а именно, че със сънят можеш да се докоснеш до паралелна вселена, да осъществиш телепатия, да видиш бъдеще. Някои ясновидци имат дарба, но мисля, че с желание и достатъчно усилия ( на духовно ниво) с правилните техники и един обикновен човек би могъл да развие вътрешния си свят и съзнание до висока степен.
    Сънувал съм осъзнати сънища хиляди пъти...не са чак толкова интересни, като осъзная, че е сън не ми се стои там, а имало е и случаи в които трудно съм се събуждал от осъзнати сънища, но с времето намерих лесен метод (по-скоро потърсих малко в интернет) - докато сънуваш осъзнат сън, просто поглеждаш ръцете си, тогава мозъкът не може да възпроизведе реалния образ и се налага да се събудиш.

Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението
    Сънувал съм осъзнати сънища хиляди пъти...не са чак толкова интересни, като осъзная, че е сън не ми се стои там, а имало е и случаи в които трудно съм се събуждал от осъзнати сънища, но с времето намерих лесен метод (по-скоро потърсих малко в интернет) - докато сънуваш осъзнат сън, просто поглеждаш ръцете си, тогава мозъкът не може да възпроизведе реалния образ и се налага да се събудиш.
    spored men pravish greshka, che ne se interesuvash dopulnitelno

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си