.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    dannyWELBECK
    Guest

Свят и личност

Добър вечер! Така, госпожата ни по Свят и личност поиска да направим един проект като сме 3-ма души в екипа. Трябва ни "наименование на екипа", което сме го направили. После трябваше да пишем за "идея на проекта", но се справихме и с това. Другото, което е "Целта на проекта", но това ще ни го каже или даде госпожата ни, а фактически ни остава "Проблем" и "Стратегия за решаване на проблема". Та, нашия проект ще е свързано за засяването на дръвчета, а за тази цел уж ще поискаме разрешение от общината, а предполагаме, че ще ни позволят и ще се разберем за място с тях, после ще се поиска от госпожата пари за дръвчета, ръкавици и лопати предполагам. Спешно се нуждая от това някой или някои да ми помогнат за "Проблема", защото няма много време и до 2-3 дена трябва да се приготви, ако не се лъжа. И изискването е долу горе "около страница" и това ще се въвежда на компютър в програмата Word. Наистина Ви умолявам да ми помогнете с каквото можете, а аз ще Ви запомня и ще съм Ви много, много благодарен! И все пак Ви благодаря предварително, защото знам, че тука има прекрасни и умни хора, които биха помогнали почти на всеки с каквото могат и аз се нуждая именно от това. Приятна вечер, живи и здрави!

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от dannyWELBECK Виж мнението
    защото знам, че тука има прекрасни и умни хора, които биха помогнали почти на всеки с каквото могат и аз се нуждая именно от това.
    О Sancta Simplicitas!

Живееш в голяма заблуда.

първо питай госпожата какво има предвид под ''проблем''

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Тая глупост още ли я има... Помня че предложихме идея за парк в един район, в които живеехме и 3-мата, тя каза че е безсмислено (сега наистина има парк, мисля че доказахме кой владее повече света, личността и логиката с това), след това дръпнахме един проект за фитнес зала в училище и нито един от трима ни не се яви повече в час. В интерес на истината направиха и фитнес зала в училище.
    n00bs

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си