- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- и аз имам предложение за нов раздел
Може да направите раздел психология. Вярно, форумът напоследък е доста заспал + че нямам идея кой евентуално би се заел - дали би било задача на модераторите или на администратор, ама мисля, че има смисъл. Има ли нужда от аргументи изобщо? Психологията се промъква навсякъде, във всички отношения, във всички схващания, във всяка вяра, във всеки филм и във всяка филмарщина
... Колкото повече се знае за нея, толкова по-адекватен живот.
Последно редактирано от paradosou : 12-05-2015 на 23:32
Аз също съм "за"
ти пък що се помисли за психолог при положение че 2 свързани изречения не може да скалъпиш
имаш си Любов, не ти ли стига
Философия и Религия не ти ли върши работа? Философията е част от психологията.
И двете в известен смисъл са верни според мен. Във философия и религия тук се обсъждат точно казуси, свързани с Бог, или нещо друго философско, но не съм засичала теми с акцент психо. И да има, явно се появяват супер рядко. Затова и предлагам отделен раздел.
Добре де, защо винаги, не само във форума, а и по принцип, когато някой се осмели да изкаже открито мнение и да предложи нещо ново, трябва да бъде критикуван и обиждан?
Мен и рибока ли имаш предвид? Аз също изразявам мнение, не обиждам.
Намесвам се, където не ми е много работа, но изразяваш мнението си ужасно остро и не мисля, че е приятно на хората, мен лично ми е все тая, но се замисли, че може би има хора наистина с проблеми. По никакъв начин не искам да се заяждам, просто си груб с хората, а аз не толерирам такова отношение![]()
Иначе за темичката съм за, мисля, че ще бъде интересно
А не е ли по- добре нещата да се кажат ясно и недвусмислено, отколкото да се подмазваш насам- натам и да създаваш напразни надежди и нагласи у хората, които могат някога да им изиграят лоша шега?
Съгласна съм, че трябва да си истински и директен, но бъркаш директното с грубото, точно там е проблема. Кефя ти се, че искаш да си казваш всичко както си е, но грубостта ти е в повече![]()