- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Черна вагина
Здравейте,малко ме е срам да споделя, но е дискомфортно докато съм с мъж.Имам проблем с цвета на вагината си.Аз съм матова,а там буквално черна.Ужасно ме е срам да посетя лекът,затова се надявам на Вашата помощ. Много благодаря предварително на хората които проявяват разбиранеза моят тежък проблем.
Ако някой те зареже или те върне само защото вагината ти е черна, ще трябва да е свръх перфекционист.
С други думи, не го мисли.
Че какво като е черна? Бонбон с ликьор.
Цвета не може да се промени но какво толкова се притесняваш матовата кожа е по-добра от бялата вагината ти също :}
ами не съм чувал това да се оправя, и не че не съм чувал ами направо си оставаш така
да не мислиш че на тия с червените им е по-добре от на тебе
moje da se opravi s plasti4na opera4iq Michael be6e 4eren a stana bql
napravi si go i ti na pu6kata))))))
Нищо ти няма, последното на което някой му пука, след като ти е свалил гащите, е цвета на сливата ти.
n00bs
Признавам си, че първата ми мисъл беше свързана със съществуването на този крем и небивалата ми физиономия, когато разбрах, че съществува подобен продукт.
Не бой се, никой няма да те върне, защото вагината ти не е толкова розова, колкото ти се иска да бъде.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
То по принцип интимните зони са винаги по-тъмни. Не се притеснявай, не е никакъв проблем.