.
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Threaded View

Мега фен Аватара на KumchoValcho

няква сериозна тема: емигриране от МАЙКАБ АЛГАРИА

Здравейте, пийпълс

Напоследък много, ама адски много се замислям за следното..

добре, аз съм един 20 годишен енергичен, умен и адски работлив тъмноок хубавец. Какво толкова съм се хванал за това смръдливо УНСС, за тая смръдлива американска компания, в която работя (в която нямам никакво намерение да се развивам). приемрно, често си мисля дали да не замина някъде на запад и да си намеря работа и да уча там. Верно, ще живея на хляб и маргарин и ще си скъсвам гъза, докато се стабилизирам финансово, ама аз съм малко като хлебарка и ще се оправя.

то и тука е трудно, въпреки че живея добър стандарт на живот. ама съм склонен да се откажа от това. ама просто не го чувствам като 'моето място, където искам да пусна корените си'. още повече, че аз съм трудолюбив и лоялен човек, не искам да храня и да развивам нещо, само за да си хвърли някой сельо фаса отгоре.

не знам, много съм объркан.

Страх ме е, защото искам да имам образование и вече съм втори курс и не ми се прекъсва и захвърля всичко това.

от друга страна, някак си не ми е кеф да го гоня това образование, като преподавателя ми идва с плетени обувки и скъсани дънки да ми преподава... чувствам се като в килийно училище.

какво да правя, teenproblem. halp me
    Последно редактирано от KumchoValcho : 12-06-2015 на 17:51

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си