.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от KumchoValcho Виж мнението

не знам, много съм объркан.

Страх ме е, защото искам да имам образование и вече съм втори курс и не ми се прекъсва и захвърля всичко това.

от друга страна, някак си не ми е кеф да го гоня това образование, като преподавателя ми идва с плетени обувки и скъсани дънки да ми преподава... чувствам се като в килийно училище.

какво да правя, teenproblem. halp me
    Поне си завърши бакалавърската степен, после прави каквото искаш. Тая диплома и образование (знам че това са две различни неща) може да ти потрябват някой ден, а ако заебеш университета точно сега, тия две години в които си бил там вече, ще са отишли на вятъра, изгубени напразно! Успех !
    Вземи си дипломата, после си опитай късмета в чужбина - това е моят съвет !

Фен
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Поне си завърши бакалавърската степен, после прави каквото искаш. Тая диплома и образование (знам че това са две различни неща) може да ти потрябват някой ден, а ако заебеш университета точно сега, тия две години в които си бил там вече, ще са отишли на вятъра, изгубени напразно! Успех !
    Вземи си дипломата, после си опитай късмета в чужбина - това е моят съвет !
    Правилно. Точно на половината път си от целта. Вземи си образованието, него никой не може да ти отнеме. Пък после пробвай и навън ако тук не става.
    mom4e sam

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си