Какво е това даскало, по съвети те разкарват, щото си преписвал Зависи от предмета. Най-често слагам чантата под чина, тетрадката е отворена на някой урок, а пък с телефона съм снимал всички уроци. На телефона махам паролата и бързо го отключвам и си го държа на крака. Ако пък ме хванат и ми го вземат, пак си имам тетрадка. Ако трябва да пиша някаква тема по литература, ползвам гугъл. Ако пък стоиш отзад, а учителя не става от бюрото си, някой вадят телефона на чина и с ръка го прикриват. Учителите често си затварят очите, стига да не си им антипатичен. И не прекалявай. Ако нямаш представа какъв предмет учиш, не пиши за повече от 4, другия път може и за 3 да не ти позволят да препишеш.За съжаление в нашия клас са идиоти и пишат есета по философия за 6, а не могат да вържат 2 изречения. Най-важното е да изглеждаш естествено и да не се въртиш много. А пък да чакаш друг да ти подсказва е най-лошия метод, поне при мен. Отвсякъде все нещо някой ги пита, те само пискат "чакай, сега мисля" Ако пък е пълна тишина и лесно ще те чуят.
Последно редактирано от N1K17Y123 : 12-07-2015 на 09:36