.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Тема: Тъпа овца

Супер фен

Тъпа овца

От известно време се виждам с едно момиче, ма само на дискотека в обща компания. Та там си прекареваме супер, седим на сепарето гушнати и започнах да я харесвам, ма тъй като е шибана овца всеки път отива при друга компания момчета с приятелката и, и не са вясва при нас, а после кат са депресна идва и ма пита кво ми има и т.н, а аз отговарям с нищо... Аз дето на тия мърши съм правил хиляди услуги, а те ме взимат за някъв предмет и тва, че момичето не се усеща и 3-4 часа не е при мене ми става още по-шибано и гадно. Вчера на шибания дъжд им платих таксито, а аз вървях пеша, миналия път си дадох ризата на 5 градуса, останах гол на вънка, за да и е топло..
    Просто ми е хипер гадно, защото я харесвам, а тя ги праи тия мизери... Всеки път си прекарвам супер с нея в началото, а останала нощ не я виждам... ТВА СТАВА ВСЕКИ ПЪТ
    Последно редактирано от muhatacece : 11-28-2015 на 22:54

Мега фен Аватара на Rakshy
    просто те използва, щото вижда, че си загрижен и не осъзнава кво се случва. чупни ѝ някоя и др стойка и ѝ кажи как стоят нещата, че да спре да те използва.

Супер фен
    Другия път като го направи тоя номер ш и обясня и да са оправя. Кат има толкос мерак с ония другите да ходи с тях, а не с мене.. Момичетата си харесват тарикатчета, дето се държат гадно с тях, а нии нормалните момчета да духаме супата

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    чак чак чак, успокой топката преди да си вкараш авто гол

Харесваш я, добре. Правиш "добринки", добре. Хайде сега като големите хора я изкарай на среща, кадето сте САМИ. Така с тия групови работи няма да стигнеш до никаде. Също така, като големите хора, и кажи че се дразниш че те заебава така но след като я изведеш на среща. Не на всеки се отдава да чете хората по поведението им, особенно жените, но иначе те са на принципа "той трябва да знае кво искам АЗ".

Не бъди "сноб" в дискотеките, ставай забавлявай се, иди се запознай с тая компания дето те ходят. Ако не те кефят, доведи си компания с която да е весело. Те гледат да им е гот и следователно отиват там кадето забавлението е на ниво, колкото и нелоялно да звучи. И аз съм ги правил тия номера и на мен са ми ги правили, така че съм бил и от двете страни

Супер фен
    По принцип аз не излизам сам с тия момичета, ами и с моите момчета и през цялото време си избухвам, ама в същото време ми е кофти. Аз за заебаването ще и го кажа, щот няма на къде вече. + това аз познавам тия момчета, ама просто защо да ходя след гъза и, след като тя сама си е решила да иде при тях, а не да седи с мен и компанията, с която е излязла, а и ако иска да си ходи с тях където иска. Излезли сме компания, а не да срещне случайно някви познати момчета и хептен да ме заебе.
    Дори да си вкарам автогол, не трябва да ми пука, въпреки, че ще, защото няма смисъл да си хабя нервите. Не съм задръстен, не съм грозен, гушкаме се с нея, ма просто явно не мисли на мене кво ми e.
    Ше го кажа пак. Нии добрите момчета да духаме супата.Не оценяват кво праим и са възползват от нас
    Последно редактирано от muhatacece : 11-29-2015 на 04:04

ем брат.. какво да ти кажа, наистина добрите винаги го ядат и е нечестно и никога не съм разбирал тази логика на момичетата, но все пак поискай да излезете само двамата и виж как ще се държи.. дано се окаже, че има някакви чувства към теб

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    От самолет й личи, че е к*рва (поне от това, което ти казваш). Иска да си има 1- 2- ма за секс, един да се грижи за нея, един да й направи дете… Курвенска работа.

Повече от фен Аватара на nevermorevon
    Ей толкова ли не се научихте, че трябва путките да правят квото вие искате, не вие да им угаждате на тъпите прищявки, защото те самите не знаят какво искат.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Fail.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

нали не си някой трол?

мисля, че малко логика и здрав разум ще ти помогнат да разбереш, че тази изобщо не те харесва, а компанията й не те уважават и сигурно даже и ти се смеят зад гърба за услугите и "добротата".

не бъди глупак. не се раздавай за неподходящи хора.

дано се окаже, че има някакви чувства към теб
    това няма как да се окаже, Believe me. човек с чувства не се държи по този начин.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен
    Дам ... Ама просто аз не прая нарочно да им угаждам, а просто съм си добър дз... Няма да са занимавам с нея и тва е

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    това няма как да се окаже, Believe me. човек с чувства не се държи по този начин.
    Как ти личи, че си влюбена, горкото момче няма да види бял ден.

Разговор и то не в дискотеката по възможност ;д

Супер фен
    Може, ама смятам да не се занимавам изобщо

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Как ти личи, че си влюбена, горкото момче няма да види бял ден.
    Хахах е, за жалост не позна

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Тя знае ли за симпатиите ти? И защо мислиш, че етикета гласи да седи само в твоята компания?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    Хахах е, за жалост не позна
    За първото или за второто ?

Супер фен
    Етикета гласи да не ме заебава за цялата нощ. Ппц щом сме се събрали наша компания, защо трябва да се отделя ? И тва не е само моя компания, а обща. Не можеш да излезеш с едни и да се прибереш с други

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    За първото или за второто ?
    само за 1вото.
    факт е, че никой не вижда бял ден с мен!

авторе, сори, че ти спамя в темата, изказах си мнението вече, и да, съгласна по въпроса за етикета. не всички са чак толкова лоялни обаче

Супер фен
    И аз съм тука бе

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от muhatacece Виж мнението
    Етикета гласи да не ме заебава за цялата нощ. Ппц щом сме се събрали наша компания, защо трябва да се отделя ? И тва не е само моя компания, а обща. Не можеш да излезеш с едни и да се прибереш с други
    можеш, що да не можеш, тя го прави. разваля ви връзката.. хубаво ще направиш ако и теглиш 1 мощна майна и я заебеш тотално после, мастия е...

Супер фен
    Е да, тва че не е редно не означава, че не може да се направи. Ма тъпото е, че я харесвам дейба... Другия път ше и кажа, че я харесвам и ш и обясня, че не ми е приятно да праи така, па кот стане, стане

Banned Супер фен
    Е да, тва че не е редно не означава, че не може да се направи. Ма тъпото е, че я харесвам дейба... Другия път ше и кажа, че я харесвам и ш и обясня, че не ми е приятно да праи така, па кот стане, стане
    Недей бе, лудак, не си разтваряй сърцето за такава непочтена к*рвичка. Съдейки по това, дето разказа за нея, тя не заслужава такава искреност и откровеност. Съдейки по действията й, и отношението й към теб, тя навярно дори няма да ти обърне дължимото внимание в този момент на откровеност, който мислиш да създаваш между вас. Не й се разкривай, само ще се огорчиш. Спри ти да си инициатора на комуникациите ви. Мисля, че така ще ти е по- лесно да прогледнеш към истинската й същност, това какво значиш ти за нея наистина, и за какво те търси. Мисля, че ще видиш, че ако въобще те потърси за нещо друго освен фалшиви празни приказки, ще е за това да й вършиш някаква услуга, да те използва за нещо. Не се отнася към теб като с човек. И ти отвръщай със същото, остави чувствата си настрана за момента. Ще ти олекне много на сърцето като видиш що за същество е всъщност със собствените си очи. Чувствата ти ще изчезнат и ще се радваш, че не си поел по път осеян с мъка, с една студена и безчестна тъпа мастия.
    Последно редактирано от espada : 11-29-2015 на 23:46

Супер фен
    Тва ми хареса, ма все пак искам да и кажа. Не с намеренията да и предлагам, а просто да кажа тва, което имам да казвам

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Може, ама смятам да не се занимавам изобщо
    Това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си