.
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Threaded View

Супер фен Аватара на paradosou
    Точно майната й. Поредната неориентирана... меко казано .
    Аз ти помня и други теми, останала съм с впечатление, че далеч не е първата драматична случка с момиче тази от горните редове... Не се хвърляй така сляпо, наистина. Ти си човек, от началото на цялата човешка история не е имало като теб, носиш си специфичните качества. Не си повече от който и да е друг, но и по-малко не си, затова, както вече казах, не се хвърляй така сляпо занапред, не раздавай толкова много без да знаеш кой стои срещу теб. Не са кой знае колко много хората, които оценяват . Не искам да звучи гадно по никакъв начин, ама погледни за малко от различен ъгъл и вместо да възприемаш като супер алтруизъм подхода си помисли дали няма нещо, което те прави неуверен и което ти натрапва усещането, че без такъв тип поведение едва ли не няма да бъдеш забелязван. Мисълта ми е, че няколко поредни сходни преживявания абсолютно не могат да бъдат случайни. Намери къде си слаб.
    Колкото до Германия (и която и да е друга държава/възможност/мечта) - никога не прави същата грешка. И на Марс да искаш да отидеш - заминавай. Айде малко по-сериозно... На 20 сте далеч от крехката възраст, ако толкова си допадате с някого, кирливото разстояние НЯМА да ви раздели. Ако са ви толкова сходни нагласите, пасвате си и въобще си заслужава връзката, ще имаш и двете - и желаното по отношение на собственото ти развитие, и готин човек със себе си. Точка!
    Последно редактирано от paradosou : 12-09-2015 на 19:45

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си