.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Unhappy Това любов ли е ?

Здравейте искам да ми дадете мнение, или поне да ми кажете какво ви е мнението от това което ще ви разкажа!

Преди няколко дни един приятел реши да ни повози с новата му кола.. и така стана, че се метнахме с колата, бях на косъм!
    Буквално се уплаших, не можех да заспа, не можех да ям, дори не можех да говоря с нашите. Имах нужда от някой, от приятелката ми с която съм вече година и нещо. Тя не знаеше за какво става на въпрос и една вечер се сдърпахме за пореден път и аз и казах какво е станало, а тя ми отговори "АКО НЕ МЕ БЕШЕ ЗАЕБАВАЛ,НЯМАШЕ ДА СТАНЕ ТАКА". След тези думи вече не знаех какво да кажа.. Най-близкия ми човек не го е грижа за мене, дори и казах как се чувствам след това което е казала, а тя дори не се извини за поведението си! Не мога да споделям с никого, вече просто все едно съм сам... Човека с който от година си казвам всичко, човека който ме "обича", постъпи толкова гадно с мене.. Тя ми беше последния начин за утеха, а тя просто все едно ми заби нож.. почнах да пуша, почнах просто да си преебавам живота. Може бе вината не е в нея, а това ,че просто ме е страх, постоянно си мисля какво щеше да стане ако не бяха ме изкарали от колата... Ако никой не можеше да реагира, на нея дали щеше да и пука ?? НЕ ЗНАМ... Не мога да скъсам с нея, понеже имаме толкова прекрасни моменти.. и знам, че след нея просто няма да мога да се влюбя в никоя. Искам мнение по темата, искам просто да ми кажете това нормално ли е, аз не мога да мисля !

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Genasis Виж мнението
    Не мога да скъсам с нея, понеже имаме толкова прекрасни моменти.. и знам, че след нея просто няма да мога да се влюбя в никоя.
    Не се самозалъгвай! Както се казва, няма незаменими хора. А и като не й пука за теб, за какво ти е?

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    Аз бих се тревожил повече за причините, които са ме докарали до това положение, например, как съм загубил контрол над колата, това поведение адекватно ли е и какво правя, ако бях ударил друга кола.
    n00bs

Не шофирах аз, пък майната му на колата.. тенекия се изчуква, ама живот не се връща.

Супер фен
    Говори пак с нея ако пак прояви безразличие, айде пътя! Ти си претърпял злопоука, а тя мисли как да ти влоши положението

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си