Помогнете!Влюбих се в едно момиче от нашият клас, вече втора учебна година е в нашият клас.Още от 15 септември 2014 само нея гледам, както и тя мене.Да вярно е, на 15 септември не откъсваше очи от мен.Гледа само мен в часовете.Нито се правя на интересен, нито пък съм странен.Един приятел ми каза да действам, бил съм готин нямало да ми откаже.Ала това откаже звучи доста странно.И имам чувството, че той нищо не разбира.Как ОТКАЖЕ, звучи все едно е нещо незначимо и тя ще се съгласи след два три дена ще и омръзне и съм аут.Според мен трябва да направя нещо, да създам химия между мен и нея.НЕЗНАМ НЕ МОГА ДА СЕ ИЗРАЗЯ ПРАВИЛНО ЗАЩОТО СЪМ ДОСТА НАПРЕГНАТ И ЗНАМ ЧЕ ТРЯБВА ДА ПОБЪРЗАМ!Защото напоследък когато имаме физическо и сме салона срещу другият клас често я виждам как си говори тя как си говори с момчетата от другият клас и се смеят взаимно и си правят шеги.Направо потъвам в земята от ревност, но си казвам че нямам право да ревнувам защото не съм си разкрил чувствата ми към нея.И имам чувството че от както казах на съученикът ми за това, той е гадже с най-добрата и приятелка.Май се е издал нещо пред нея незнам.Но се опита 2ва пъти тя да ме заговори, но един друг мой приятел 2пъти ни развали разговора (той пък е гадже с другата приятелка на въпросното момиче).Днес дори едно здравей не успях да и кажа.ГОВОРЕТЕ БЪРЗО КАКВО ДА ПРАВЯ ЧЕ НЯКОЙ ЩЕ МИ Я ОТМЪКНЕ ПОД НОСА ДОКАТО СЕ МОТКАМ.Благодаря предварително.