Докато се чудиш как да я заговориш ще вземе да ти избяга. Чувствата, които изпитваш са хубави и ако тя те заслужава ще те разбере. Не се страхувай, а бъди смел и й признай, че я обичаш. Изпадал съм в подобна ситуация и най-добре е да рискуваш, за да постигнеш резултат, а не само да се свиваш от страни притеснено. Виждам, че за теб е трудно да разговаряш с нея, но според мен първо й позволи тя да те допусне до себе си или направи нещо мило за нея, така, че тя да те хареса. Ако се криеш и срамуваш никога няма да я накараш да те хареса и тя. Трябва да направиш нещо, за да се случи това.
Представи си ви като два магнита (колкото и нелепо да звучи). Ако разстоянието е прекалено голяма и в случая няма кой да го скъси магнитите няма да се привлекат. Трябва да действаш, ако искаш тя да ти обърне внимание. Колкото и да е трудно да говориш с нея - тя не е звяр и няма да те захапе - просто го направи.
Колкото до момчетата с които тя си приказва, то може да е просто приятелка с тях. Не се оставяй на ревността да те завладее. Повярвай ми - аз съм скорпион (воден знак) и само когато видях момичето, което харесвам, да гледа друго момче щях да се пръсна от яд. И за малко да се самоубия, но това е друга тема.
Най-важното е да бъдеш себе си и да се държиш мило и непринудено с нея. Няма повод за притеснения. Просто я покани на кафе или да учите заедно или седнете на един чин (възможностите са безкрайни) и тя ще ти обърне внимание. От там нататък е лесно. Спечелването на едно момиче е като игра. Вече разбрала, че ти я обичаш остават само цветята, милите думи и нежностите.
Колкото до опасенията ти, че ще те зареже като й омръзнеш, за мен те са ненужни. Щом я познаваш от 2 години и бяра в нея, то няма смисъл да се притесняваш.
Брей, че много написах.
Айде брат! Само успехи ти пожелавам!