.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от the dreamer Виж мнението
    Здравейте! Аз съм момче на 16г. Има едно момиче, което много харесвам, тя е истинска рядкост - красива, умна, етична.
    Съученици сме и мисля, че и тя има интерес към мене, дори мисля, че знае, че я харесвам, но аз до сега никога не съм го казвал в прав текст, прост защот тя мисли, че връзките на тая възраст са доста детски и не си струва да играеш любовни игрички на тая възраст (а и аз не съм достаъчно самоуверен, макар че някои, които ме познават по-добре ме мислят за перфектното момче, което някога би могло да същесвува). Въпросът ми е - дали да й споделя сега, че я харесвам, че да ме има в предвид (защото доколкото се досещам тя не би отказала на някои батковци, ако й предложат преди мене - нали се сещате за ония момчета, които уж могат да имат всякакви момичета) или да си останем приятели още малко и да отложа нещата с нея за по-нататък и да се занимавам с момичета, които не толкова ме впечатляват, но мога да придобия значителен опи с тях (понеже не съм имал много приятелки)... какво мислите ?
    Така приятел значи по това ,че се определяш като "перфектното момче" си изгражда представата ,че си скромен , интелигентен и леко срамежлив . По темата с батковците не си мисли ,че не е имало батковци в нейния живот ,но щом сега си няма батко тя ти дава предтекст ,че е свободна . Принципно логика в действията на момичетата не търси ,но бих ти казал ,че колкото повече отлагаш толкова по лошо става , доближаваш се до нейната приятелска листа тоест "приятелка ,но от мъжки пол" . Така за опита , опита се гради с опит ,тоест докато не се опиташ няма да спечелиш ,нещо като максимата "no pain no gain " . Моят съвет е да действаш направо без да ти пука ,знам трудно е изпълнение ,но това е истината имай предвид ,че бях на същото положение преди години преживях трудно последиците от това ,че се забавих ,но сега току-виж започнал съм да давам съвети.
    P.S Зарежи фейсбук предложиш ли и там просто шансовете ти спадат още повече .

anonymous990763
    Guest
    Здравейте! Аз съм момче на 16г. Има едно момиче, което много харесвам, тя е истинска рядкост - красива, умна, етична.
    Съученици сме и мисля, че и тя има интерес към мене, дори мисля, че знае, че я харесвам, но аз до сега никога не съм го казвал в прав текст, прост защот тя мисли, че връзките на тая възраст са доста детски и не си струва да играеш любовни игрички на тая възраст (а и аз не съм достаъчно самоуверен, макар че някои, които ме познават по-добре ме мислят за перфектното момче, което някога би могло да същесвува). Въпросът ми е - дали да й споделя сега, че я харесвам, че да ме има в предвид (защото доколкото се досещам тя не би отказала на някои батковци, ако й предложат преди мене - нали се сещате за ония момчета, които уж могат да имат всякакви момичета) или да си останем приятели още малко и да отложа нещата с нея за по-нататък и да се занимавам с момичета, които не толкова ме впечатляват, но мога да придобия значителен опи с тях (понеже не съм имал много приятелки)... какво мислите ?
    Какво чакаш? Има вероятност да те отреже, но поне ще знаеш, че си опитал и няма да се чудиш как е щяла да ти отговори. А представи си ако се съгласи...

Ъъъ...благодаря за надъхващите коментари, но трябва да подчертая един проблем. Тя ми е съученичка и ако ме отреже, ще ни е много кофти, няма да мога да я погледна след това.

Мега фен Аватара на an7raks
    Ъъъ...благодаря за надъхващите коментари, но трябва да подчертая един проблем. Тя ми е съученичка и ако ме отреже, ще ни е много кофти, няма да мога да я погледна след това.
    И какво от това?

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    И какво от това?
    Еми...

Ako hora se gledat po dalgo v ochite ima shans da se vlubqt.
    Naj -dobre i go kaji kato q gledash v ochite bez dumi ....

Повече от фен Аватара на Klaudia11
    Щом е толкова перфектна, колкото я описва, смяташ ли че докато ти се каниш и се чудиш, тя не си е набелязал а друг кандидат?

Цитирай Първоначално написано от Klaudia11 Виж мнението
    Щом е толкова перфектна, колкото я описва, смяташ ли че докато ти се каниш и се чудиш, тя не си е набелязал а друг кандидат?
    ММмм, честно казано не е перфекнта и дори много близки хора са ми казвали, че тя дори не ме заслужава.
    Но нещо в нея ме влече, не знам какво.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си