Първоначално написано от
the dreamer
Здравейте! Аз съм момче на 16г. Има едно момиче, което много харесвам, тя е истинска рядкост - красива, умна, етична.
Съученици сме и мисля, че и тя има интерес към мене, дори мисля, че знае, че я харесвам, но аз до сега никога не съм го казвал в прав текст, прост защот тя мисли, че връзките на тая възраст са доста детски и не си струва да играеш любовни игрички на тая възраст (а и аз не съм достаъчно самоуверен, макар че някои, които ме познават по-добре ме мислят за перфектното момче, което някога би могло да същесвува). Въпросът ми е - дали да й споделя сега, че я харесвам, че да ме има в предвид (защото доколкото се досещам тя не би отказала на някои батковци, ако й предложат преди мене - нали се сещате за ония момчета, които уж могат да имат всякакви момичета) или да си останем приятели още малко и да отложа нещата с нея за по-нататък и да се занимавам с момичета, които не толкова ме впечатляват, но мога да придобия значителен опи с тях (понеже не съм имал много приятелки)... какво мислите ?