И ние учим. Поне аз де. За defender не знам.
Първоначално написано от inewton И ние учим. Поне аз де. За defender не знам. и си биете чикиии забрави, подсещам те ;д
Първоначално написано от golemiq_korab_minava и си биете чикиии забрави, подсещам те ;д Всички го правим. Ти също.
Първоначално написано от inewton Всички го правим. Ти също. е, не всички.... дядо не прави...........май
Първоначално написано от golemiq_korab_minava е, не всички.... дядо не прави...........май Едва ли. Щото моя дядо май прави.
Първоначално написано от inewton Едва ли. Щото моя дядо май прави. моя има и баба... затова май не прави, щото друго правят .
Първоначално написано от inewton Всички го правим. Ти също. Хаха,* всички които нямат удувелетворяваща връзка. Хи-хи
Първоначално написано от LoveInfect Хаха,* всички които нямат удувелетворяваща връзка. Хи-хи Ми нали някои ходят на уроци по биология и английски, да вземат сертификат. Кога таз връзка.
Първоначално написано от LoveInfect Хаха,* всички които нямат удувелетворяваща връзка. Хи-хи Всички го правят. Дори и npp. Представи си колко е силно това твърдение
Първоначално написано от inewton Дори и npp. Според мен нпп никога няма да остане без жена, но при секса с нпп, жената винаги ще има чувството, че участва в тройка, демек "ние". Доста смущаващо звучи.
Първоначално написано от defender Според мен нпп никога няма да остане без жена, но при секса с нпп, жената винаги ще има чувството, че участва в тройка, демек "ние". Доста смущаващо звучи. А защо?
Първоначално написано от defender Според мен нпп никога няма да остане без жена, но при секса с нпп, жената винаги ще има чувството, че участва в тройка, демек "ние". Доста смущаващо звучи. И избухвам в смях!!!
Първоначално написано от inewton За defender не знам. я съм комунист.
Първоначално написано от defender я съм комунист. Ко ще рече това?
Първоначално написано от inewton Ко ще рече това? https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...29CQ9-Wgzh2qgQ затова ми трЕбва умна жена
Първоначално написано от defender https://encrypted-tbn0.gstatic.com/i...29CQ9-Wgzh2qgQ затова ми трЕбва умна жена Комунист? Слчайно да се казваш Виктор??
Правила