- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- На AMX
AMX-чо е голям педал,
свири често на кавал.
Майка му в леглото стене,
а той си мисли: "кога ли ще ебат и мене?".
С нютон често спори той
и заплашва го с побой.
Хакерче е той опасно,
че лапа пишки ни е ясно.
Жиголо ми каза че е бил,
пак със мляко явно е препил.
Каза че е с неутрален пол,
а във фейса се е снимал гол.
О амх пак си се филмирАл,
тока яко те прАл.
Бързо ходи в Афганистан,
призванието ти е да си талибан.
Последно редактирано от Dwyd96 : 12-18-2015 на 12:06
Това е изкуство. ПОКЛОН!!!
Някой ден и аз може да напиша нещо, ама още се чудя дали си струва заради такава отрепка да редя рими.
Give this man a nobel prize ^
И 3-мата показахте колко държите на мен, колко съм ви в устите и колко ви интересувам че чак и стих да напише тоя жълтух хихихи
И много се радвам че толкова държите на мен и ти Indistinct слънце страшни сте обичам ви <3
Последно редактирано от AmxModx : 12-18-2015 на 08:37
mnzle.com/ golqma wrajda ste wrytnali tuka e... po- hubawo lqgaite da spite
brat, ima6 dupka na tawana si i wliza wlaga tam, pyk ti gleda6 na kom6iqta puknatiq prozorec, moga da pi6a na kirilica ama ne wijdam razlikata, wie prosto ste nqkwi pretenciozni psewdo gramati4eta sybrani w neta. kuha leika si, toq sait s HOMO typnqta ni se struwa6e zabawen kato bqhme pyrwola4eta, na men i moite priqteli, pyk ti ima6 pone 13 godi6na wyzrast nawyr6ena i dori prawi6 klipowe swyrzani s twa i nqkwa "wrajda" w forum w neta. pogledni se we
typ si, nawqrno i ot4aqn
ot kwoto i da e, ti kaji to4no ot kwo si ot4aqn?
6tot ti li4i, ne ot drugo, ne go otpra6tam kato napadka. moje bi pyk prosto ti e twyrde sku4no i si nqmal kwo dr da prawi6 oswen da se ligawi6 tuk, znam li ...
Разбира се че нямам работа сега днес даже не бях научилищеине че нямам кво да правя просто ето тезитрима скаперника ме закачат и за туй
vij kak omekna samo, mn lo6 go igrae6e ina4e do ei sq4owe4en si bil, brawo, nadqwam se powe4e takiwa hora da sre6tam i ne samo online