.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Защо не си купиш назъбена ножка другия път като дойде просто му я опри на връта и да видиш как ще се прибере и повече няма да влезе преди имаше подобен инцидент:

В стаята:

- Двама се бият и 1 чупи носа на 2 (само да кажа че 1 е тренира бокс)

-после бащата на 2 идва и 1 като го вижда веднага се скрива в стаята а уж е боксоьр и не излиза и бащата на 2 отиде и му тегли една путка-майна и после си замина и 1 седеше като стресиран а уж е боксоьр

та мисълта ми е че няма никво значение кой може и кой не може да се бие просто му опри хладно оръжие и той ще се свие... или дай 20 лева на някой да го набие простата причина за това е:

Този който иска трябва да знаеш че майка му и баща му имат страшни кавги вкъщи ите го бият така го комплексират и понеже той няма да им посегне идва и си изкарва компексите на по-слабите в случая ти ама след като си по-слаб от него то ти ще траеш траеш и накрая ще му разбиеш една скала в главата и всичко ще свърши

Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от Smrazqvashta Виж мнението
    Подстрекателство на малолетен за съзнаване на насилие. Хубава работа.
    inewton не е подстрекател.

Ама ти си голяма мръсница. Какво се заяждаш? Не започвай война с inewton ако не искаш да станеш като Amx!

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението

Ама ти си голяма мръсница. Какво се заяждаш? Не започвай война с inewton ако не искаш да станеш като Amx!
    ле ле ле ле от този пост напред от мен пълен игнор дори вече не ми задавай въпроси "какво мислиш за мен" защото тук ти казам че мисля че си пълен неудачник...

Направих темата с цел да получа съвет как бих могъл да постъпя следващия път , защото се е видяло че дълго време няма да ме остави на мира. Не спорете в темата ми , благодаря!

Не сме се били още нали ви казвам , че по-миналия ден щеше да ме набие , ако не бях избягал ама за 0 време измисли план . Единия нарочно ме бутна върху онзи за да излезе , че аз съм го нападнал и онзи да си ме пребие и да излезе , че съм го нападнал. Пък мацката се опитваше да разсейва приятелите ми , за да не могат да ми помогнат , докато мене ме бие онзи , ама аз избягах и сега съм горд от постъпката си. Следващият път няма да ме поздрави със сигурност , нали? Затова нз.

Супер фен
    Bratle, ti hamav li si ... To ti se vijda, che te e strah ot boy, vupreki che i 2mata ste sportisti. Shtom te e strah ot boy, pone se opitay da se opravish s dumi. Pitay go kuv mu e problema i zashto adjaba se zaqjda s teb, NO trqbva da ste sami, za da nqma vunshni hora i da stava napregnato, a shtom ste sami, tva oznachava, che shte imash uverenostta da se sbiesh(ti sam kaza).
    Ne mojesh cql jivot da bqgash ot toq lapeshnik

Искам да благодаря на всички за съветите, той е от София , но доста често идва в нашия град да да пуши , тъй че боя все някога ще се случи и ще трябва един ден да се изправим един срещу друг в очите се видя ,трябва да бъда готов и концентриран за този ден , затова имам 1 дума "ТРЕНИРОВКИ".

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Избягвай боя освен ако не е крайно наложително! Никога не стигай до бой с противник, който е по-силен от теб, така че си прецени! И внимавай да не те изритат в ташаците !

t20d02
    Guest
    Щом нищо не си му правил, значи има някой който го настройва срещтетеб, някой, който познава и двама ви и ли някой, който ти има зъб. Другия вариант е да не те харесва, защото се чувства по-глупав,смотан и т.н. разбираш ме. Попринцип такива като него имат комплекси и уж не са доволни от живота. То с такива не може да се говори, ама пробвай да се сприателиш с него, а ако не стане, пробвай да го сплашишите с твоя приятел. Само прегледай хубаво, хубаво приятелите си, защото може точно тия дето ти викат, че ще скачат да ти помагат, точно те да правят дразките. Имах точно такъв проблем преди години с един тъпак. Не му говорех много години, обаче това лято се помирихме уж, и колко беше така-малко. След това ме ядосаха и аз си тръгнах. Той по същия начин почна с ободите и всичко останало. Той е много дребен, но с него се влачи някакъв 16-годишен грозник и айде голямата работа са. Накрая се оказа , че точно тия дето ме защитаваха, са направили дразгата.

Пожелавам ти късмет и дано се оправиш. ☺

Ти сам казваш че пуши коз. Това е твоя КОЗ, след като пуши е бавен и пр.

Мега фен Аватара на Smrazqvashta
    Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението

inewton е подстрекател,

доказателствата са на лице

Цитирай Първоначално написано от #Daiki Виж мнението
    Искам да благодаря на всички за съветите, той е от София , но доста често идва в нашия град да да пуши , тъй че боя все някога ще се случи и ще трябва един ден да се изправим един срещу друг в очите се видя ,трябва да бъда готов и концентриран за този ден , затова имам 1 дума "ТРЕНИРОВКИ".
    много се вживяваш, авторе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си