.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Среща..

Среща..

Здравейте,
    Нов съм тук ии исках малко съвети.. Поканих момиче на среща(кино),но ми е за първи път и смятам да ѝ предлагам. Ноо тук идва сложната част много съм срамежлив,не знам как да процедирам с това предлагане. Смятам да ѝ вземя плюшена мечка и рози кога според вас да ѝ предложа преди филма,по време на филма или след филма,а и от това предлагане идват и притеснения "ами сега ако си тръгне,защото съм ѝ предложил'' някакви от този сорт.. Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете по някакъв начин. И моля ви се без дебилски отговори..

Я разкажи малко повече за това момиче.. От колко време се познавате? От колко време излизате?

аз на първата ми среща нищо не й подарих, а и не го смятам за редно.. според мен е по-добре да й подаряваш някакви неща чак след като сте във връзка и си сигурен, че си струва да пръскаш пари за нея

Цитирай Първоначално написано от pmarci Виж мнението
    Я разкажи малко повече за това момиче.. От колко време се познавате? От колко време излизате?
    Миии и двамата сме за първа година в тоя клас.. Така,че от няколко месеца.. А двамата хич не сме излизали,това ще ми е за първи път

Моя съвет е да не й предлагаш още от първата среща .. излизайте заедно и виж как ще се развият нещата.

Моя съвет е да не й предлагаш още от първата среща .. излизайте заедно и виж как ще се развият нещата.
    А нещо като подарък да ѝ взимам ли поне роза или нещо друго ?

Супер фен
    не и предлагай сега, излезте още няколко пъти и като нещата почват да стават и ти почвай с розите и мечките, па после и предлагай

Ако правихте общ бизнес с нея можеше да й вземеш цветя, но при положение, че сте още малки и то още в началото на нещо, което не знаеш как ще завърши, не виждам смисъл. Аз на една моя бивша приятелка бях предложил по следния начин: Бях купил рози, с един голям плюшен мечок. Оставих я до тях и след 2-3 минути й звъннах по телефона под предлог, че си е забравила нещо в мен и да слезе, за да й го дам. Аз през това време се бях приготвил и като ме видя се разплака даже. Но като за начало сега можеш да видиш как ще се развият нещата..

Ако правихте общ бизнес с нея можеше да й вземеш цветя, но при положение, че сте още малки и то още в началото на нещо, което не знаеш как ще завърши, не виждам смисъл. Аз на една моя бивша приятелка бях предложил по следния начин: Бях купил рози, с един голям плюшен мечок. Оставих я до тях и след 2-3 минути й звъннах по телефона под предлог, че си е забравила нещо в мен и да слезе, за да й го дам. Аз през това време се бях приготвил и като ме видя се разплака даже. Но като за начало сега можеш да видиш как ще се развият нещата..
    Значи може само един букет от розии.. Писахме и си и ми вика нищо няма да купуваш,но не мога да отида с празни ръце,нали ?

Можеш да отидеш, след като се опознаете и щом си допаднете, тогава ги подарявай. Сега давай смело без нищо.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Заради тия притеснения дето ги имате нищо не правите

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Заради тия притеснения дето ги имате нищо не правите
    Да,защото е много лесно. :/

Голям фен Аватара на zombolovesu
    кво стана я разкажи как мина

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от WoWww Виж мнението
    но не мога да отида с празни ръце,нали ?
    Разбира се, че не можеш, за това вземи презервативи, лубрикант и някой приятел, да ти помогне, ако тя се опъва.

Повече от фен Аватара на gimli
    Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Разбира се, че не можеш, за това вземи презервативи, лубрикант и някой приятел, да ти помогне, ако тя се опъва.
    Вържете я и яко секс

+
    А и никога не й взимай подарък от първия път.
    А ако ще й подаряваш цвете, никога не трябва да е роза, ако е за първи път, защото розата има друг смисъл, най-добре е да й дадеш маргаритка. (розата крещи ''искам да спя с теб'')

Цитирай Първоначално написано от zombolovesu Виж мнението
    кво стана я разкажи как мина
    Провали се срещата кво стана.. Някой изпортил,че ще ѝ предлагам ..

Цитирай Първоначално написано от the dreamer Виж мнението
    +
    А и никога не й взимай подарък от първия път.
    А ако ще й подаряваш цвете, никога не трябва да е роза, ако е за първи път, защото розата има друг смисъл, най-добре е да й дадеш маргаритка. (розата крещи ''искам да спя с теб'')
    Оке ще го имам впредвид ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си