- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Среща..
Здравейте,
Нов съм тук ии исках малко съвети.. Поканих момиче на среща(кино),но ми е за първи път и смятам да ѝ предлагам. Ноо тук идва сложната част много съм срамежлив,не знам как да процедирам с това предлагане. Смятам да ѝ вземя плюшена мечка и рози кога според вас да ѝ предложа преди филма,по време на филма или след филма,а и от това предлагане идват и притеснения "ами сега ако си тръгне,защото съм ѝ предложил'' някакви от този сорт.. Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете по някакъв начин. И моля ви се без дебилски отговори..![]()
Я разкажи малко повече за това момиче.. От колко време се познавате? От колко време излизате?
аз на първата ми среща нищо не й подарих, а и не го смятам за редно.. според мен е по-добре да й подаряваш някакви неща чак след като сте във връзка и си сигурен, че си струва да пръскаш пари за нея
Моя съвет е да не й предлагаш още от първата среща .. излизайте заедно и виж как ще се развият нещата.
не и предлагай сега, излезте още няколко пъти и като нещата почват да стават и ти почвай с розите и мечките, па после и предлагай
Ако правихте общ бизнес с нея можеше да й вземеш цветя, но при положение, че сте още малки и то още в началото на нещо, което не знаеш как ще завърши, не виждам смисъл. Аз на една моя бивша приятелка бях предложил по следния начин: Бях купил рози, с един голям плюшен мечок. Оставих я до тях и след 2-3 минути й звъннах по телефона под предлог, че си е забравила нещо в мен и да слезе, за да й го дам. Аз през това време се бях приготвил и като ме видя се разплака даже. Но като за начало сега можеш да видиш как ще се развият нещата..
Можеш да отидеш, след като се опознаете и щом си допаднете, тогава ги подарявай. Сега давай смело без нищо.