- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- За какво мечтаете?
Здравейте на всички, бих искал да ви питам за какво мечтаете, какво искате да постигнете в живота, кое е вътрешното ви аз? Знам, че всеки дълбоко в себе си крие огромна доброта, добросърдечност, както и много тъга, защото мен лично много хора не ме разбират, просто не може да се обясни.
Саднато ми е от всичко напоследък, никакво настроение/желание за живот нямам.
В живота не искам да постигам много - искам само да си живея добре, децата ми да могат да си купят каквото искат и когато искат, а не да спестяват месеци за нова дрешка, да не ме е страх кога родителите ми може да останат без работа заради нечии гнусни политическообвързани прищевки и като цяло да си живея спокойно.
Вътрешното ми аз е толкова сложно за разбиране и толкова асиметрично с очакванията на хората, че не ми се занимава да го описвам или разгръщам в интернет.
Може би една от най-големите ми мечти е да срещна/еба Ники Минаж.
Като се замисля в момента единственото което чакам е ваканцията за да мога да си почина психически от всичко и всички и да мога 2016 да я започна както искам, много цели имам да изпълнявам, да започна новата година презареден и с желание за живот.
*излива си емоциите защото е exhausted as hell*
за майкати
Хахаха ти си бил много интересен бе, за майка ми? и като гледам правописа ти не е от най-добрите, питах нещо съвсем нормално, тоя форум не е за да се правиш на интересен, обаче като каза това аз вече ти имам IP-адреса, много е хубав ^^ после като са върна щи опрая мижавата машина, между другото много яки пасове имаш, по-добре ги сменяй, че няма да са за дълго при теб, и си смени интернета защото и него няма да го имашпишлеме умряло
Аз мечтая да минават по-бързо тия 7 години че да пускат квантовите компютри и да си купя един
да срещна момичето на живота си
и понеже до сега съм я срещал многократно
дано поне последния път и тя да ме харесва
za zlodeqniq si me4taq az
Искам повечето анимета да ги довършат, а да не ги изостават, да имат повече епизоди.
Да не правя нищо по цял ден и да получавам пари за това.
Честно да кажа, мечтая за много неща. Искам като порасна да живея добре, да работя желаната професия и да намеря свестен мъж. А пък за близкото бъдеще-свястно гадже и по-свястни оценки :Д
em, az sum oshte tuka, tey che, q mi kaji pasa tuka+ tva zabravqsh da slagash tochki ...
me4taq da prewzema sweta
Последно редактирано от espada : 12-22-2015 на 01:18
мечтата ми е да бъда актоьр или еротичен актоьр в BRAZZERS то едно от двете на 100% ще стане тъй че не го мечтая много много :P
Аз мечтая за доста неща...Това да завърша училище с перфектни оценки,перфектен английски език,отлични оценки на матурите в България и над 2000 точки на САТ са едни от най-важните за мен цели.Мечтая си да ги постигна и да ме приемат в един от университетите от Бръшляновата лига,Оксфорд или Кеймбридж.Общо казано да получа първокласно образование!Мечтая също така да се остановя в Ню Йорк(Манхатан)...и да имам собствен бизнес от който да печеля милиони на година.
Мечтая за изцеление на душите по света.
Близките ми да са живи и здрави по-дълго време.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Мечтая за живот, без психическо натоварване. Уви, това е невъзможно.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!