- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тревога
Здравейте! Искам да се допитам до вас, че се притеснявам нещо.. Преди няколко дни приятелката ми, ми направи свирка, но след като свърших ( на твлото и) си дигнах гащите и заспахме.. Но след няколко часа 2-3 пак се заиграхме и без кондом тя си търкаше катеричката в моя пенис.. На голо както казах без кондом.. След което много леко и го вкарах без кондом ама не много даже и не цялата главичка и след това.сложих кондом .. Та това ме притеснява не знам сперматозоидите така умират ли веднага? Има ли защо да се притеснявам? Благодаря предварително!
П.с Моля за сериозни отговори
Има защо да се притесняваш... Страшно необразован си :д
Най-добре приятелката ти да си направи един тест, това е най-сигурното.![]()
Сперматозоидите умират след 30 минути. Трябва да се изфъргаш доста навътре за да забременее не става само с 2 сантиметра вътре.
На мен също ми се е случвало, няма повод за тревога.![]()
В този форум и по принцип е интересно, че хората започват да задават въпроси едва след свършен факт, защо не се образовате бе хора..
Някъде бях чел, че за да може да забременее една жена, мъжът трябва да се изпразни поне на 10см вътре във вагината. А и вероятно сперматозоидите до тогава са умрели, така че не се притеснявай!