- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 19 съм, как мога да си хвана гадже ученичка?
Извинявам се предварително, защото не съм чел цялата тема.
Така. Като за начало щом имаш само мъжки приятели ги питай да те запознаят с някакви други /момчета/ от СОУ-та примерно. В СОУ-тата има момичета, така че щом веднъж се запознаеш с някое момче от такова училище може примерно ако станете добри авери да ходиш да го видиш к'во прави и т.н. От там той ще те запознае с някоя мадама и така има вероятност да си харесаш някоя и нещата ще са по-лесни.
Малко странно ми звучи, просто да питам някои приятел да ме запознава с момичета, приятелите ми нямат идея, че съм такъв, с годините станах доста умел в лъжите и разговарям с други за момичета (като повечето неща които говоря съм ги крал от това което са ми казвали други хора, и за това не подозират че лъжа)
Те да си бъдат лесно, но за да ми е лесна трябва да я има... немгоа да щтранка с пръсти и да ми паднат момичета, трябва да взема мерки за да съм около тях и да говоря с тях
Не, на орлов мост живея.... и преди да ми се нахвърлите и да ми казвате, че не излизам от вкъщи, аз съм навън всеки ден, но не опира до това не излизаш, а какво правиш и къде ходиш като излизаш. Нямам абсолютно никакъв контакт с момичета, освен като се разнимаваме по улицата.
Айде бе... никой ли няма как да помогне.. толкова ли е невъзможно да намеря дори 1 момиче, с което просто да говоря...
Намери си приятел с голяма компания, в която да има и момичета.
Е тия твои приятели не познават ли момичета, които да поканят да излизате заедно?
Sapientia femina magna est.
13 страници
автора е вманиечен. не може това да ти е целта в живота, трябва да си съставиш нови граници, да разшириш кръговете си
аз също го имам този проблем, но съм го оставил на страна, пред по-важни цели.
според мен по-социален може да станеш с работа и нови занимания.
Познават, те си имат гаджета и винаги са имали... а аз само трябва да се мъча как да лъжа. Но като излизаме си излизаме само ние (момчетата).
Това ми е цел в живота, защото всичко друго което някой може да иска в живота го имам/съм го постигнал. И не значи нищо за мен и не мога да му се насладя
лайне
абе брат, какво искаш да ти кажат хората, нали ти казахме - твоите приятели да те запознаят с некви женски - не ставало щот си имали гаджета. Мен ме съмнява да не познават други женски. Ако учиш или работиш няма как да не познаваш жени, не знам къв ти е случая трол ли си къв си
Анкета. До каква възрастова граница бихте излизали с момчета, без бюджет?
Щото една вечеря е 20 лв минимум.