.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 432

Hybrid View

няма значение,че си на тези години хич не е срамно .. поне за мен
    сегашния ми приятел е на 22 след няколко дни прави 23 и той беше девствен просто той е е искал да спи с някоя която не обича каза че е чакал подходящата.. Аз си умрях от кеф защото предпочитам да е девствен и да няма опит от колкото да е спал не по малко от 10 и аз да съм поредната нали аз не бях девствена имах и други 2 сериозни уж връзки преди него едната беше 2 години почти а другата 3 годишна .. той ми е 3тия но на него това не му пречи не съм няква курва не давам от първият път нито първия месец :Д трудно ще намериш девствена за това можеш да излезеш и с момиче което не е но бройката му не е голяма ... ако ме разбираш щом в автобусите не можеш разходи се в някой парк поседни някъде когато е хубаво времето де .. все ще изникне някое момиче .. сега можеш да излезеш вместо да си стоиш сам .. иди пий някъде кафе с някой приятел може да стане чудо.. нищо не се знае

Цитирай Първоначално написано от tajni4kyyy1 Виж мнението
    сегашния ми приятел е на 22 след няколко дни прави 23 и той беше девствен просто той е е искал да спи с някоя която не обича каза че е чакал подходящата.. Аз си умрях от кеф защото предпочитам да е девствен и да няма опит от колкото да е спал не по малко от 10 и аз да съм поредната нали аз не бях девствена имах и други 2 сериозни уж връзки преди него едната беше 2 години почти а другата 3 годишна .. той ми е 3тия но на него това не му пречи не съм няква курва не давам от първият път нито първия месец :Д трудно ще намериш девствена за това можеш да излезеш и с момиче което не е но бройката му не е голяма ... ако ме разбираш щом в автобусите не можеш разходи се в някой парк поседни някъде когато е хубаво времето де .. все ще изникне някое момиче .. сега можеш да излезеш вместо да си стоиш сам .. иди пий някъде кафе с някой приятел може да стане чудо.. нищо не се знае
    Ти на колко си и как се срещнахте?

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    сегашния ми приятел е на 22 след няколко дни прави 23 и той беше девствен просто той е е искал да спи с някоя която не обича каза че е чакал подходящата.. Аз си умрях от кеф защото предпочитам да е девствен и да няма опит от колкото да е спал не по малко от 10 и аз да съм поредната...
    Излезте от филма ! Това сега заради темата ли го измисли?
    може да стане чудо.. нищо не се знае
    Ооо знае се - чудеса НЕ СТАВАТ!

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Излезте от филма !
    Това сега заради темата ли го измисли?

Ооо знае се - чудеса НЕ СТАВАТ!
    нищо не съм измислила това е което се случи с мен не съм от хората който си измислят разни работи
    това е самата истина пък който иска да ми вярва аз го обяснявам на krivmasur а не на някой друг

и чудеса стават но всеки има право на мнение
    Последно редактирано от tajni4kyyy1 : 02-11-2016 на 20:12

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    нищо не съм измислила това е което се случи с мен не съм от хората който си измислят разни работи
    това е самата истина пък който иска да ми вярва аз го обяснявам на krivmasur а не на някой друг
    Жените по принцип реагират с присмех и презрение ако разберат че някой е девствен, а не му се възхищават, освен ако ти не си някакво изключение .

Няма нищо по-жалко от девствен мъж!

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Жените по принцип реагират с присмех и презрение ако разберат че някой е девствен, а не му се възхищават, освен ако ти не си някакво изключение .

Няма нищо по-жалко от девствен мъж!
    както сам казваш изключение съм..
    просто не ми харесва мисълта да спя с някой който е спал с голям брой момичета ;д предпочитам аз да си го науча как ми харесва ;д и така ;д обичам да ми е интересно ;дд

както сам казваш изключение съм..
    просто не ми харесва мисълта да спя с някой който е спал с голям брой момичета ;д предпочитам аз да си го науча как ми харесва ;д и така ;д обичам да ми е интересно ;дд
    Само дето никоя жена не харесва неопитен мъж. Всяка жена иска мъж с опит и стойност(сексуална)... иска мъж който и другите жени искат защото това значи, че има причина(стойност) да бъде желан... това да си девствен значи че никоя не те иска (не и в моят случай но иди го обясни).

Цитирай Първоначално написано от KrivMasur Виж мнението
    Само дето никоя жена не харесва неопитен мъж. Всяка жена иска мъж с опит и стойност(сексуална)... иска мъж който и другите жени искат защото това значи, че има причина(стойност) да бъде желан... това да си девствен значи че никоя не те иска (не и в моят случай но иди го обясни).
    глупак, хората са различни.

намират се и такива,които да не им дреме опитен ли е или не,всичко се научава не е трудно

Цитирай Първоначално написано от rimisark Виж мнението
    не не си изкючение, същата курва си, като всички останали!!!
    първо се научи да пишеш правилно и тогава ела ми кажи,че съм курва.
    Нито ме познаваш нито ме знаеш,но по думите които виждам разбирам какъв безмозъчен идиот си от такива идиоти като теб няма как да се обидя от тъпите им думи,защото само един идиот като теб ще тръгне да обижда момиче,което не познава такива като теб не се наричат мъже .. Но няма смисъл да си хабя времето лек ден пиши си простотии колкото искаш за друго сигурно не ставаш..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си