- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 19 съм, как мога да си хвана гадже ученичка?
Тука не става въпрос за изхвърляне а за загуба на уважение.
И защо да съм трол?
Уважение, а и привличане, не се постигат само с полови органи.
Прави негативно впечатление, но без да им пука - схващаш ли разликата? Никой няма да ти се зарадва ако разберат, че си девствен - ще те презират, присмиват и подиграват - особено жените!
Това е така, при това с основание!
Тъпи или не - точно това се случва! Дори най-близките ти, дори да не те изхвърлят, ще те презират и няма да те уважават толкова, колкото ако беше като тях (правещ секс)! И не ми приказвай наизустени глупости, защото това го знам много по-добре от теб и съм го изпитал лично!
Трябват и пари![]()
!
Една приятелка е на 14 и гаджето и е на 19... И според мен е страно но... Е па на
грозния на голям всезнайко се правиш,вместо да пишеш цял ден тук иди свърши нещо полезно за тебвсеки има право на мнение а това,че ти си знаеш твоето и не приемаш други версии не значи,че ти си прав
не всички хора са еднакви за каквито ги имаш това,че срещате само курви които ги интересуват само парите,колите и опита ви в леглото не значи,че няма изключения
вие сами допускате такива жени до вас и за това такова впечатление имате.
Не може да се имаш за некъв тарикат и да се правиш на голямата работа и да очакваш някое свястно момиче да ти върже![]()
като и кажеш тези думи
просто не мога да спра да те обичам
първо се научи да пишеш правилно и тогава ела ми кажи,че съм курва.
Нито ме познаваш нито ме знаеш,но по думите които виждам разбирам какъв безмозъчен идиот сиот такива идиоти като теб няма как да се обидя от тъпите им думи,защото само един идиот като теб ще тръгне да обижда момиче,което не познава
такива като теб не се наричат мъже .. Но няма смисъл да си хабя времето лек ден
пиши си простотии колкото искаш за друго сигурно не ставаш..
38 годишна.
Аз я оичам но можем да си я разделим ! - http://prikachi.com/images/240/8629240L.jpg