.
Отговор в тема
Страница 17 от 18 ПървиПърви ... 7131415161718 ПоследнаПърви
Резултати от 401 до 425 от общо 432
    Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Не, връщам се на идеята, че си трол.
    Защо да съм трол?
    Няма начин да си такъв дебил и да си доживял тази възраст... Или естествения подбор съвсем не си върши работата вече.
    Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
    естествен отбор не същесвтува
    Съществува и още как! Ако не успея да правя секс и деца ще си изчезна от тоя свят без следа !
    Е, не можеш да отречеш, че в природата слабите, болните или "дефектните" индивиди загиват.
    ...и грозните!

Мега фен Аватара на solo_
    ние грозните също страдаме!

е, грозните си намират грозни

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    ...и грозните!
    В днешната действителност повече се цени интелекта, отколкото физическата сила и красота. На подсъзнателно ниво жените виждат у интелигентния мъж възможност за добър и стабилен живот. В природата им е да търсят стабилна среда, където да могат да си отгледат децата в безопасност. Може да се задяват моментно с някакви "красавци", но стане ли въпрос за нещо сериозно, търсят сигурността.
    Като видят някой комплексиран свит тип, който няма какво да предложи, какво да търсят с него? Ти би ли се хванал с грозно момиче? Щото общо взето аналога на тъпо момче е грозно момиче.

В днешната действителност повече се цени интелекта, отколкото физическата сила и красота. На подсъзнателно ниво жените виждат у интелигентния мъж възможност за добър и стабилен живот. В природата им е да търсят стабилна среда, където да могат да си отгледат децата в безопасност. Може да се задяват моментно с някакви "красавци", но стане ли въпрос за нещо сериозно, търсят сигурността.
    Като видят някой комплексиран свит тип, който няма какво да предложи, какво да търсят с него? Ти би ли се хванал с грозно момиче? Щото общо взето аналога на тъпо момче е грозно момиче.
    Това са пълни глупости.

Има малко истина и сега ще обясня.... интелигентността не е нещо ценно за притежание, външната красота е много по-важна, познавам едно момче което се справя невероятно добре с момичетата но е безкрайно тъп, ама наистина тъп, йай-тъпия човек който познава... а най-умният човек който познавам не е и пипал момиче...

Жените търсят стабилни и интелигентни (сексуално не привлекателни мъже) които да се грижат за тях и децата им. Идеалното за една жена е да се размножи с мъж с висок/силен генетичен код (красив, висок, атлетичен и други физически индикатори за здраве и ген) и да намери някой "тъп" интелигентен путьо за пари и сигурност който финансово да се грижи за потомството и, и който да чука два пъти в годината в мисионерска и да не му прави свички, защото "не е такова момиче" въпреки че в разцвета и (14-23) са я разцепвали привлекателни мъже до безкрай, защото тя знае, че това е най-доброто от дватя свята за нея и нейното потомство... което е най-жалкото нещо което един мъж може да прави... но много мъже го правят и отглеждат деца които даже не са и техни (без да го знаят)

Нищо не печелиш от това да си интелигентен.. освен ако не си красив и интелигентен, защото тогава знаеш как да се възползваш от красотата си още повече..... интелигентността никога не се е ценяла повече от физическата сила и красота... колкото и да си умен някой здрав като ти перне един шамар и ти сцепи жалката слаба глава с жалки слаби кости колкото и да мислиш няма да се спасиш защото по ген си по-нисш... ако това беше истина хора като тесла нямаше да живеят цял живот като жалки мишки и слуги, докато хора като дикаприо и бийбър (и всеки други актьор и привлекателен музикант) живеят като богове на земята заради външният им вид.
    Последно редактирано от KrivMasur : 02-15-2016 на 22:06

prosti im, te sa idioti..

tova sigurno e prezidenta na Rusiq - putin sled izlizane ot fitnesa, pod prikritie

Цитирай Първоначално написано от KrivMasur Виж мнението
    Това са пълни глупости.

Има малко истина и сега ще обясня.... интелигентността не е нещо ценно за притежание, външната красота е много по-важна, познавам едно момче което се справя невероятно добре с момичетата но е безкрайно тъп, ама наистина тъп, йай-тъпия човек който познава... а най-умният човек който познавам не е и пипал момиче...

Жените търсят стабилни и интелигентни (сексуално не привлекателни мъже) които да се грижат за тях и децата им. Идеалното за една жена е да се размножи с мъж с висок/силен генетичен код (красив, висок, атлетичен и други физически индикатори за здраве и ген) и да намери някой "тъп" интелигентен путьо за пари и сигурност който финансово да се грижи за потомството и, и който да чука два пъти в годината в мисионерска и да не му прави свички, защото "не е такова момиче" въпреки че в разцвета и (14-23) са я разцепвали привлекателни мъже до безкрай, защото тя знае, че това е най-доброто от дватя свята за нея и нейното потомство... което е най-жалкото нещо което един мъж може да прави... но много мъже го правят и отглеждат деца които даже не са и техни (без да го знаят)

Нищо не печелиш от това да си интелигентен.. освен ако не си красив и интелигентен, защото тогава знаеш как да се възползваш от красотата си още повече..... интелигентността никога не се е ценяла повече от физическата сила и красота... колкото и да си умен някой здрав като ти перне един шамар и ти сцепи жалката слаба глава с жалки слаби кости колкото и да мислиш няма да се спасиш защото по ген си по-нисш... ако това беше истина хора като тесла нямаше да живеят цял живот като жалки мишки и слуги, докато хора като дикаприо и бийбър (и всеки други актьор и привлекателен музикант) живеят като богове на земята заради външният им вид.
    Интелигентността не се измерва в оценки от училище или университет. Щото ти май точно това имаш предвид. Някой може да има отлични оценки без да е интелигентен. Примерите са всички училищни зубърчета, които си късат задника от учене за 6 и знаят нещата наизуст като папагали, но нищо не вдяват. На всичко отгоре обикновено са с някакъв извратен тип самочувствие, щото хем обикновено са някакви свити, хем пък се мислят за нещо повече от останалите.
    Освен това има много видове интелигентност, един от които е емоционалната интелигентност. Нали се сещаш за хората, които реално не бяха нищо повече от останалите в училище, даже обикновено бяха със слаби оценки, но някак си по-голямата част от класа им ходеше по задниците? Същото го има и на работа. Би казал, че тези хора са тъпи, защото нямат по-добри познания или умения от масата, но всъщност имат. Обикновено тези хора не умеят почти нищо, но си имат хора за всичко и им се получават нещата, въпреки че не са нито изключително красиви, нито изключително силни.
    Има бая книжки и статии по темата, така че си потърси.
    От това да си интелигентен + да си образован печелиш, че имаш по-голям шанс за добра работа със стабилен доход /стабилен доход не значи хиляди и милиони/, можеш да решаваш различни проблеми, включително тези по безопасността на семейството. Колкото и да си силен, винаги ще има по-силни от теб или няколко по-слаби, или някой с оръжие. Ако разчиташ на ритници със завъртане за излизане от всяка ситуация, все някога ще ти начупят манерката, освен ако не си Чък Норис.
    Да, от един мъж се очаква да може да се защити в общия случай, но така или иначе никоя нормална жена няма да търси някой безсмъртен, дето никой не може да му посегне. Просто такива хора няма, обаче има хора, които могат да измислят нещо, за да си защитят семейството, дори да е с цената те самите да ядат бой, примерно.
    Отделен е въпросът, че отдавна сме излезли от гората и ситуациите, в които трябва да се оправяш с плащане на сметки са повече от тези, в които трябва да ловуваш храната си и да я пазиш от други хищници.

Град
    София
    В днешната действителност повече се цени интелекта, отколкото физическата сила и красота.
    Не позна , както обикновено! В "днешната действителност", най-много се ценят парите !
    На подсъзнателно ниво жените виждат у интелигентния мъж възможност за добър и стабилен живот.
    Пак грешка! Жените винаги са търсили и ще търсят най-силния и богатия!
    В природата им е да търсят стабилна среда, където да могат да си отгледат децата в безопасност.
    ... т.е. "пари" (в "днешната действителност") !
    Може да се задяват моментно с някакви "красавци", но стане ли въпрос за нещо сериозно, търсят сигурността.
    ... пак парите!
    Това са пълни глупости.... интелигентността не е нещо ценно за притежание, външната красота е много по-важна, познавам едно момче което се справя невероятно добре с момичетата но е безкрайно тъп, ама наистина тъп, йай-тъпия човек който познава... а най-умният човек който познавам не е и пипал момиче...
    Нищо не печелиш от това да си интелигентен.. освен ако не си красив и интелигентен, защото тогава знаеш как да се възползваш от красотата си още повече..... интелигентността никога не се е ценяла повече от физическата сила и красота... колкото и да си умен някой здрав като ти перне един шамар и ти сцепи жалката слаба глава с жалки слаби кости колкото и да мислиш няма да се спасиш защото по ген си по-нисш...
    Абсолютно вярно и моят опит също го потвъждава!
    емоционалната интелигентност
    Това са глупости от женски списания !
    Нали се сещаш за хората, които реално не бяха нищо повече от останалите в училище, даже обикновено бяха със слаби оценки, но някак си по-голямата част от класа им ходеше по задниците? Същото го има и на работа.
    Богати, добре изглеждащи и нахални - това е обяснението!

Непоправим идиот си...
    Много ясно, че днес в нашата цивилизация парите са необходими за осигуряване на безопасност и ресурси за семейството. Никоя нормална жена няма да тръгне да прави деца с някой прошляк, дето не се знае дали утре няма да стои гладен. Колкото и да е силен и красив, той не може да подсигури храна и покрив, така че не става за дълъг път.
    В повечето случаи, обаче, тези хора са глупави или необразовани, или с някакъв вид увреждания, или просто мързеливи.

Я ми дефинирай "богат", че нещо май ни се разминават представите. Повечето ми приятели и познати не са нищо над средната класа/за България/, а нямат проблеми с момичетата.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    А аз стоя със забита надолу в пръстта шапчица... Че и съм в саксийка.
    Теб саксийката те спасява.

Мега фен Аватара на tori
    От? Мен никой ми няма мерак да ме бие или да ме яде.

Аре бе никой ли неможе да помоге

КАК ПО ДЯВОЛИТЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА ЖИВЕЕШ 19 ГОДИНИ И ДЕН ЗА ДЕН ДАЖЕ ДА НЯМАШ ШИБАН КОНТАКТ С МОМИЧЕТА

ДАЖЕ ЕДИН ШИБАН ПРОСТ РАЗГОВОР

КАК ПО ДЯВОЛИТЕ Е ВЪЗМОЖНО ДАЖЕ ЕДНО МОМИЧЕ С КОЕТО ДА ВОДИШ РАЗГОВОР ДА НЯМАШ В ЖИВОТА КАРАМ КОЛА И КАТО ЦЯЛО ИМАМ ЖИВОТ ЗА КОЙТО ХОРАТА СИ МЕЧТАЯТ(освен тази част че съм неволен целибат) А ПРОСТО ДА РАЗГОВАРЯМ С МОМИЧЕ МИ СЕ СТРУВА КАТО НЕЩО КОЕТО Е НЕВЪЗМОЖНО ДА СЕ СЛУЧИ

наистина много се дразя, и не знам колко още ще издържа но няма да ми държат много нервите и направо се страхувам, че ще нападна някой човек по улицата и ще го смажа от бой да си излея всичкият събран гняв по него... а за съжеление това наистина може да се случи.... аз изобщно не искам да правя такова грозно нещо но за 19 години да нямаш 1 момиче с което просто да говориш като всички около тебе минават през толкова гаджета и момичета просто ти поврежда мозъка

Град
    София
    Аре бе никой ли неможе да помоге

КАК ПО ДЯВОЛИТЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА ЖИВЕЕШ 19 ГОДИНИ И ДЕН ЗА ДЕН ДАЖЕ ДА НЯМАШ ШИБАН КОНТАКТ С МОМИЧЕТА

ДАЖЕ ЕДИН ШИБАН ПРОСТ РАЗГОВОР

КАК ПО ДЯВОЛИТЕ Е ВЪЗМОЖНО ДАЖЕ ЕДНО МОМИЧЕ С КОЕТО ДА ВОДИШ РАЗГОВОР ДА НЯМАШ В ЖИВОТА КАРАМ КОЛА И КАТО ЦЯЛО ИМАМ ЖИВОТ ЗА КОЙТО ХОРАТА СИ МЕЧТАЯТ(освен тази част че съм неволен целибат) А ПРОСТО ДА РАЗГОВАРЯМ С МОМИЧЕ МИ СЕ СТРУВА КАТО НЕЩО КОЕТО Е НЕВЪЗМОЖНО ДА СЕ СЛУЧИ

наистина много се дразя, и не знам колко още ще издържа но няма да ми държат много нервите и направо се страхувам, че ще нападна някой човек по улицата и ще го смажа от бой да си излея всичкият събран гняв по него... а за съжеление това наистина може да се случи.... аз изобщно не искам да правя такова грозно нещо но за 19 години да нямаш 1 момиче с което просто да говориш като всички около тебе минават през толкова гаджета и момичета просто ти поврежда мозъка
    Ако имаш силна воля и психика, ще станеш като мен, ако нямаш - ще направиш някоя глупост !
    Аз поне съм разговарял с много момичета и жени, айде не всеки ден, но никоя не ще да ходи или спи с мен . Само разговори няма да ти помогнат, трябва повече - ти поне имаш кола и финансови ресурси. Използвай ги по дяволите !

П.С. Не мога да повярвам, че имало хора дето и с пари не могат да ебат!

ахахахахахха

А какво ти обяснявам, откакто мрънкаш из форума?
    Когато главата ти е вакумирана като кинескоп на София 81, никакви пари няма да те спасят с повечето момичета/няма да повярваш, обаче не си прав и за това, че всички са продажници/.

Град
    София
    Когато главата ти е вакумирана като кинескоп на София 81, никакви пари няма да те спасят с повечето момичета...
    Първо главата ми не е вакуумирана, още по-малко като кинескоп на "София '81"!
    Второ - ако имах много пари и скъпа кола, щях да еба и още как ! Почти без да си мърдам пръста, сами щяха да ми скачат в леглото!
    не си прав и за това, че всички са продажници
    Аз никога не съм казвал, че "всички" са продажници, но 90% от хората са точно такива, без значение дали са жени или мъже!

Я обясни как става номера хора без много пари да имат приятелки?
    Щото не се имам нито за богат, нито за изключително красив, а си имам хубаво и добро момиче до мен. Хайде обясни ми как се получава? Уверявам те, че не я държа заключена в мазето.

И какво като имам пари бе? КАКВО БЕ????????

Не опира до парите бе идиоти, опира до това да си привлекателен за да ПРИВЛИЧАШ момичетата (аз не че не съм такъв, но не достатъчно че да ме заговарят те мен по улиците)... то и до това не опира толкова много, тези неща просто определят качеството на момичето с което си.. опира до това да имаш много социални контаки с групи с момичета... аз какво да направя като бях зверски преебан да нямам 1 момиче в класа в училище....

Аре кажи ми какво ще направиш ако имаш пари че да имач момиче?

Какво помага да имаш пари като момичетата не знаят че имаш пари или че изобщо съществуваш, не съм имал прост шибан разговор момиче (отвъд касиерки и т.н.) от не помня кога.

И да имам много силна воля, но това през тези години да нямаш даже и малко, ама малко шибан платоничестки контакт с човек от другия пол буквално ти поврежда мозъка, мозъка ти не се развива както трябва защото не си имал нужните изживявания и хормоналните промени свързани с тях преминали през него. А вече и не ми пука дали ще пребия някой от бой и ще ме затворят и без това е прекалено късно.,..

Какъв е шибаният смисъл в това изобщо да живея като вече много от мечтите ми са се сбъднали и знам че колкото и пари да правя и каквото и да постигна (защото имам много от това) пак няма да имам шибан смисъл или задоволяване с живота като знам че никога няма да имам невинноста на изживяването на това да съм 15 и да имам девствена приятелка която ме обича...

@an7raks как се срещнахте?
    Последно редактирано от KrivMasur : 03-02-2016 на 09:10

Мега фен Аватара на tori
    Тая неговата беше досадна на макс и го следеше. Веднъж му извади пистолет и го заплаши, че ако не е с нея, ш го отрепе. Много тъжно за горкото момче! А с какви жени можеше да бъде...

Град
    София
    Я обясни как става номера хора без много пари да имат приятелки?
    Като изглеждат добре и са високи и силни?!

Какво помага да имаш пари като момичетата не знаят че имаш пари или че изобщо съществуваш, не съм имал прост шибан разговор момиче (отвъд касиерки и т.н.) от не помня кога.
    Ми покажи им че имаш пари!
    Ако наистина имаш G-Class не ходиш ли с него на университета по дяволите?! Все някой трябва да те е виждал с тоя джип! След докато чакате за поредната лекция, полафи с колежките, да стопите леда, след часовете или в някоя почивка можеш да я поканиш да се повози на джипа! Да не вземеш да я натискаш още при първото ѝ качване в джипа ! Предложи ѝ да я закараш до тях. На другия ден пак движете заедно, покани я да излезете в извънучебно време на по кафе! После на вечеря/ресторант (не в същия ден)! Закарай я до тях после, направи въпрос да се качиш с нея "за по още едно питие/кафе", няма значение - ако те покани да се качиш горе с нея това си е направо отваряне на краката! Ако не те покани да се качиш при нея, кажи ѝ да се цункате за "лека нощ"! Вози я с джипа - той трябва да присъства на всяка среща! Като се сближите, покани я на екскурзия някъде - уикенд на Банско например, в хубаво спа-хотелче и там атакувай, ако тя сама не ти е свалила гащите още първата вечер !

Толкова ли е сложно ?! Ама като те гледам, дори няма да стигнеш до лафене с колежките между лекциите! За начало стигни поне до това да ги повозиш с джипа!

Мега фен Аватара на LoveInfect
    Като изглеждат добре и са високи и силни?!
    Ми покажи им че имаш пари!
    Ако наистина имаш G-Class не ходиш ли с него на университета по дяволите?! Все някой трябва да те е виждал с тоя джип! След докато чакате за поредната лекция, полафи с колежките, да стопите леда, след часовете или в някоя почивка можеш да я поканиш да се повози на джипа! Да не вземеш да я натискаш още при първото ѝ качване в джипа ! Предложи ѝ да я закараш до тях. На другия ден пак движете заедно, покани я да излезете в извънучебно време на по кафе! После на вечеря/ресторант (не в същия ден)! Закарай я до тях после, направи въпрос да се качиш с нея "за по още едно питие/кафе", няма значение - ако те покани да се качиш горе с нея това си е направо отваряне на краката! Ако не те покани да се качиш при нея, кажи ѝ да се цункате за "лека нощ"! Вози я с джипа - той трябва да присъства на всяка среща! Като се сближите, покани я на екскурзия някъде - уикенд на Банско например, в хубаво спа-хотелче и там атакувай, ако тя сама не ти е свалила гащите още първата вечер !

Толкова ли е сложно ?! Ама като те гледам, дори няма да стигнеш до лафене с колежките между лекциите! За начало стигни поне до това да ги повозиш с джипа!
    Слушай го, виж как му разбира я вземи да напишеш, нещо историйка от нещо такова като те гледам, много неща можеш да измислиш.

Мега фен Аватара на LoveInfect
    И какво като имам пари бе? КАКВО БЕ????????

Не опира до парите бе идиоти, опира до това да си привлекателен за да ПРИВЛИЧАШ момичетата (аз не че не съм такъв, но не достатъчно че да ме заговарят те мен по улиците)... то и до това не опира толкова много, тези неща просто определят качеството на момичето с което си.. опира до това да имаш много социални контаки с групи с момичета... аз какво да направя като бях зверски преебан да нямам 1 момиче в класа в училище....

И да имам много силна воля, но това през тези години да нямаш даже и малко, ама малко шибан платоничестки контакт с човек от другия пол буквално ти поврежда мозъка, мозъка ти не се развива както трябва защото не си имал нужните изживявания и хормоналните промени свързани с тях преминали през него. А вече и не ми пука дали ще пребия някой от бой и ще ме затворят и без това е прекалено късно.,..

Какъв е шибаният смисъл в това изобщо да живея като вече много от мечтите ми са се сбъднали и знам че колкото и пари да правя и каквото и да постигна (защото имам много от това) пак няма да имам шибан смисъл или задоволяване с живота като знам че никога няма да имам невинноста на изживяването на това да съм 15 и да имам девствена приятелка която ме обича...

Успокой се човек, не ти е късно. Ако се чувстваш чак толкова преебан, да те свържа с мои приятелки, с които да си лафите ?

Е, как къде?!?
    В котън на Фики, естествено.

Грозен, май отдавна не съм ти казвал, че си И тъп... Станаха няколко дни.

Град
    София
    че си И тъп...
    Аз или ти ?! Като си толкова можещ, умен и вървежен с жените, защо не предложи и един конкретен съвет, вместо да дрънкаш само, колко сме тъпи и смотани?! А? Явно толкова си можеш !

Аз не съм твърдял никъде, че съм "успешен сред жените". Успешен съм с момичето, което искам.
    Съвет ти дадох още първия път, когато видях, че хленчиш. Просто спри да мрънкаш и да се оправдаваш, извади си топките от шадравана, приший ги на мястото им и отиди да говориш с момичета. Намери в какво си добър и се занимавай с него, това ще ти даде някакво самочувствие. Ако имаш комплекси за външния вид - тренирай. Ако мислиш, че ти трябват пари - спечели. Няма "конкретен съвет", който да ти гарантира успех с всички момичета/жени. За това ти повтарям, че си тъп, щото не можеш да разбереш, че от теб се иска единствено да си уверен и да си имаш свои цели в живота/смислени/, които да следваш. Никое уважаващо се момиче няма да тръгне с някой чехъл, дето го е шубе да си вдигне погледа от обувките си и няма никакви перспективи за развитие.
    Иначе, да, толкова си мога.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си