.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 432

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от KrivMasur Виж мнението
    И аре стига сте ме солили, не стига че трябва да живея с факта че съм изпуснал най-добрите години и изживявания и трябва да ме мъчи всеки ден, а и вие ме солите и ми викате че съм такъв и онакъв а аз просто искам някакво добре момиче да сме заедно с нея. НЕ съм тригнал да правя лошо нещо на никой.
    брат ти не разбра ли че ние сме изпуснали времето да направим това по една или друга причина? невъзможно е да ти се изпълни желанието, защото не можем да се върнем в миналото. научи се да живееш с бремето си или използвай заместители

Цитирай Първоначално написано от [7h3.0n3] Виж мнението
    брат ти не разбра ли че ние сме изпуснали времето да направим това по една или друга причина? невъзможно е да ти се изпълни желанието, защото не можем да се върнем в миналото. научи се да живееш с бремето си или използвай заместители
    Изпуснали сме времето да го направим като хората, и да не можем да върнем миналото. Но това какво общо има? Има толкова много пичове дето са с малолетни момичета, аз просто искам да срещам момичета.

Мега фен
    аз просто искам да срещам момичета.
    мууууууууууууууууууууууу

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    мууууууууууууууууууууууу
    Абе мърльо, стига се прави на дебил, махай се от темата ми и ходи да чукаш майка си.

Мега фен
    Абе мърльо, стига се прави на дебил, махай се от темата ми
    Поздрав за теб

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Поздрав за теб

Кво прайш тука още бе? Нали ти казах да ходиш да чукаш майка си. Аре марш от темата мършо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си