- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 19 съм, как мога да си хвана гадже ученичка?
Мерси брат. Наистина е така, познавам доста млади хора които са много умни. амбициозни и вървят в правилната насока, както и старчоци които все още са си пълни идиоти.
Виж, вярвай в тия глупости, че живеем в някав свят където всичко е слънце и дъга, но това просто не е истината. Има си и добра причина на жените да им пука повече за външният вид. Външният вид е индикатор на генетично качество, както и здраве, а тези неща са безкрайно важни са потомството, така са ни проектирани мозъците и така работят. Един мъж може да си сее всичките поред и да не му пука, но една жена забременява и носи 9 месеца, така че не можа да прави тъп или лош избор. Точно за това един мъж който е голям ебач, е нещо за хвалене и уважение, защото сее семето си, а една жена която е курва и пуска на всеки не е. Да, сега има противозачатъчни и презервативи, и това че двама правят секс, не означава че ще има бременност, но мозъците ни все още работят на такъв принцип. Ние сме на нивото на животните, просто имаме по-голям капацитет.
И само се поогледай наоколо. Ако наистина беше така, нямаше да има толкова мъже които са известни и богати, само защото на жените им харесва как изглеждат.
И това е така, с опитът човек придобива нова информация и си променя мнението. Неква всеки да разсъждата както иска.
Вие тук ме изкарвате че съм тъп и лош. А аз просто искам да си хвана едно младо, девствено момиче, което ще ме обича и харесва, и която и аз мога да обичам, не съм тръгнал да и правя лошо. А няма как да обичам някоя която не е девтсвена и буквално е използвана, една жена задържа генетичен материал в тялото си на всеки мъж, с когото е била, и това има влияние върху потомството. Просто искам такова момиче, каквото всеки от вас е имал през тийн годините си и не е мислил втори път за това. Но ако нямаш такова момиче, за съжеление, ти не можеш да се развиеш правилно като човек, и като мъж.
Аре стига бе "деца", повечето още от основното са разпоретини. И да проверявал съм, защото нямам интерес да нарушавам закона или да правя нещо лошо (освен на тези които са направили така на мен).
И какво казах, не е нищо странно или необикновенно по-голям да е с ученичка, виждам го навсякъде. Моят въпрос е просто как мога да си хвана една, не съм страннен или нещо от този сорт, просто не съм в ситуации с момичета, смятам че ако съм в такива ситуации и има потенциални момичета, с които мога да завържа нещо няма да имам проблеми в това.
![]()
Последно редактирано от KrivMasur : 12-17-2015 на 07:28
Значи не си бил влюбен. Сега ще ти кажа, че любовта не пита кога и кого. Тя сама идва по всяко време. Според твоите разсъждения, ако не направиш потомство с първата девствена ученичка, ти ще останеш за цял живот сам хахахахахахахаха трол гаден
Авторе докато стоиш в този форум и само си губиш времето до сега да си беше намерил приятелка..
хората се опитват да ти помогнат ти само си им в опозиция как очакваш да те приемат на сериозно?
То смисъла на дълбокото и пълно порфейлче не е да го държиш и гледаш смисъла му ещом видиш жена веднага да отворяш портфейлчето и те сами ще ти се лепят даже можеш да си направиш профил в сайт за запознанства или просто да посетиш omegle пред деня има българи а през ноща англичани има както и тикст така и видео разговори
Да,но не всички жени гледат парите.Аз примерно не се интересувам колко пари има,а външния вид да ми грабне окото и характера да е хубав за да може да се разбираме за напред.Парите са последното нещо което ме интересува,но това си е лично мое мнение.А и + това и външния вид не е чак толкова важен моя приятел не е някакъв красавец,но на мен си ми харесва,а и важна е повече вътрешната красота.Не се определя шоколада по опаковката.
Хехе то и една учителка от англиската казваше така ама като видя възможностите на фамилията ми направо и поникнаха крилца и дойде тъй че... не мисли така, живота е скъп и само да те опитам ако харесаш бедно но много красиво момче което живее в батак обаче сте сродни души но той не може нищо да ти даде и никаде да те заведе за разлика от другито които имат хотели в Миконос и скъпи коли ти при кой ще отидеш ?
Може и да не повярваш,но бих избрала момчето което живее в ''батак'' понеже аз ако съм до него ще му помогна да се избави от това и един ден той ще има по-големи възможности и ще струва много повече от тези които ще имат хотели и т.н.Просто съм такъв човек навярно няма да повярваш знам си го,но това съм аз и малко са хората като мен за съжаление.
Ти като бъдеш с бедното момче което намя как да ти задоволява нуждите знаеш ли че точно 1 месец ще изтърпиш ще видиш как беднотията те хапе по гъза и ще заминеш аз ти го гарантирам даже можем да го тестваме аз ще се правя че нямам пари а ти ще ме окрачваш по цялден ок ?
ПС: Вместо ти да се грижеш, е по добре те за теб да се грижат да олучаваш всичко тук и сега когато и където поискаш и защото поискаш това заслужава жената а мъжа трябва да го прави :P
виж статистикте в реално време http://www.worldometers.info/bg/ и виж че като помогнеш на един нищо не правиш
Виж съгласна съм,че жените трябва да се уважават и да получаваме каквото желаем,но все пак освен всичко останало сме и хора и трябва да си помагаме един на друг като такива.Не можеш да гарантираш неща които не зависят от теб а камоли и като не ме познаваш.Защото всичко което казвам го мисля,а не е ей така да се направя на героиня или нещо което не съм! Повярвай.
А пък за тези статистики мога да кажа само,че ако всички мислеха като мен тогава щеше да е различно.До някъде си прав,че като помогна на един нищо не правя,но ако всички бяха като мен тогава щеше да е НЕЩО .
Последно редактирано от Schweeps : 12-17-2015 на 11:10
Трябва да правиш разлика между това нещичко - http://prikachi.com/images.php?images/408/8521408q.jpg и ей това нещо http://profit.bg/news/Naj-skupite-ku...id-128075.html
ти кое би избрала
ПС: dafuq just see https://www.youtube.com/watch?v=6ySuvIub4iA
кое е нещастно ? Да ходиш по скъпи вечери да живееш в палати да имаш квото искаш да можеш да отидеш където искаш ? ти питаш защо е нужно да живееш в палат, аз отговорям: човек живее веднъж по-добре да живееш в палат а не под земята като някоя къртица... жените не го заслужават, другото което е както ти е известно след смърта - след прераждането НЕ помниш какво се е случвало преди това може сега да си бедна а в друг живот да се жена на милиардер или нещо такова..
Кое е нещастно ?
Това,че имат безсмислено съществуване какво като имат пари и имат всичко когато нямат жена до себе си на която могат да разчитат,която да ги обича,да ги дари с дете?
Какъв е смисъла да си богат щом няма да имаш истински приятели,а само подмазвачи които са с теб заради парите ти?
Какво като си богат,когато ставаш един властен човек който е сляп за малките и стойностните неща в живота.. ?
И другото което е нали знаеш,че когато си богат си задоволен от всичко и започваш да се занимаваш с наркотици ала бала.. и какво печелиш от това?? Едно нищо! И като се притесняваш и как ще излезеш от вас за да не те убият абе квото и да се каже ще е малко..
Влюбвал съм се, два пъти и то от пръв поглед и разбира се втория път беше значително по-слаб. Просто се износват дадените рецптори в мозъка, а с годините се намаля и капацитета за възприемане на дадена емоция. Това е просто биология. И според моите разсъждения не е така, просто го казах това за да обясня по-подробно как стоят нещата. И ако не е девствена ученичка, то не е нищо, просто втора класа, и изтъркано преживяване. Аз искам истинското преживяване, не такива неща, ако исках това досега да съм отишъл на проститука.
И как точно ще стане това? Та аз немога да си намеря даже нормална приятелка (не гадже, ами просто приятел от женски пол)
А но, на мен нито парите, нито лицето, ръста или тялото са ми проблем. Нито пък характера - добър човек съм, не съм направил лошо на някого, който не е правил така на мен, не съм груб и т.н. добре образован съм, но въпреки това не съм някакъв слабак и не се оставям да бъде науважен, но това не е от значение, защото какво ми помагат тези неща като няма коя да ги види? Главният ми проблем, както казах е, че не познавам и не знам как да се запознавам с момичета.
За това искам съвет, а не лекции какво имам право да искам и да харесвам. Само за това искам съвет. Цял живот съм бил заобиколен главно от момчета, нямам абсолютно никакви проблем да правя нови приятели (момчета) и имам много заради активния живот, който живея включващ хобита и спортове.
Еми не знам но майка ми истински обича бащами и освен мен имат още едно дете сестра ми която е на 7 няма конфликти в семейството, майка, татко си имат приятели кво толкова плюс това познавам зверски милярдери от САЩ (съйденените Американски щати) Които пак си имат деца семейство щтастливи са си...
Мисля,че от всичко написано в темата ти би трябвало вече да имаш доста идеи как да постигнеш това което желаеш.
Ти може би очакваш някой от форума да ти намери момиче и да ти я доведе?? Ние даваме съвети,но от теб се очаква да действаш,а ти стоиш в форума еми така не виждам как ще стане.
Имаш си фб пиши си там с някой запознавай се, има много сайтове за запознанства има много места където може да се срещнеш с момиче просто се иска желание и действия от твоя страна.