.
Резултати от 1 до 25 от общо 432

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Чел ли си лолита? Състоянието ти се нарича педофилия. Не го приемай навътре. Като всеки друг фетиш е.
    Безкрайно глупаво и неподготвено изказване. Педофилията е когато харесваш малки деца, а това е безкрайно болно състояние. Аз не харесвам малки деца, а сексуално развити момичета. Повечето момичета са напълно развити на 15, и в разцвета си на 17, след това към 19-20 почват да се скапват и да се сбръчкват заради промените които настъпват в развитието и хормоните им. Прочети малко биология и спри да говориш глупости. Повечето 16-17 годишни имат характерни черти за максимална плодовидост(за това и забременяват толкова лесно.. както и заради небезопасния секс), а нещатата които правят един човек привлекателен са точно това - индикатор и черти за здраве и плодовитост, защото това са най-важните неща при партньора за качеството на гена и развитието на потомството.

Това, че ти остаряваш, и бавно но сигурно губиш видът си, не си го изкарвай на мен, и не ме срами за това, че съм най-привлечен към най-привлекателните, а не някакви 20+ годишни разпоретини които си прикриват недостатъците с дрехи и грим, който им дава фалшиви черти за плодовитост.
    Последно редактирано от KrivMasur : 12-16-2015 на 19:15

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си