Цитирай Първоначално написано от Schweeps Виж мнението
Мисля,че от всичко написано в темата ти би трябвало вече да имаш доста идеи как да постигнеш това което желаеш.
Ти може би очакваш някой от форума да ти намери момиче и да ти я доведе?? Ние даваме съвети,но от теб се очаква да действаш,а ти стоиш в форума еми така не виждам как ще стане.
Имаш си фб пиши си там с някой запознавай се, има много сайтове за запознанства има много места където може да се срещнеш с момиче просто се иска желание и действия от твоя страна.
Проблемът е, че нямам абсолютно никаква идея, и не не очаквам някой да ми намери момиче и да ми я доведе.

Нима всеки, който има момиче я е намерил като е тичал по улиците като някакв кученце да се унижава докато някоя не му върже? Просто ми кажете как всички други хващат гаджета, т.е. къде се срещат, нямам проблеми с общуването с каквите и да е хора, просто в срещането. Във фейса нямам никакви момичета, и много малко снимки. Мога да се снимам гол и това да позлвам защото имам плочки, но и с дрехи си личи, че не си седя на гъза по цял ден.