Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
Вие се лигавите, ама факт, че масово мъжете си позволяват изказвания тип "Къде съм аз, къде сте вие" относно мадами. Поредното доказателство са многото мъдрости като "Един мъж никога не иска само секс, просто има жени, които друго не могат да предложат"... Айде бе!
Така стоят нещата в 90% от случаите, колкото и да ти звучи цинично !
Цитирай Първоначално написано от KrivMasur Виж мнението
Колкото и грубо да ти звучи това е истината. И да 'употребени' са. Тяхната любов и емоции и путки буквално са употребени и няма как да има сравнение с ново. Това е все едно да си купуваш нова кола всравнение с втора ръка от съмнителна автокъща. И преди да кажеш, че казвам че жените са като колите или съм глупак или някаква такава глупост, просто го казвам по начин, по който да ме разбереш.
Често пъти употребяана кола може да се окаже доста по-здрава и издържлива от чисто нов боклук от завода! Едно време правеха колите да издържат по 20-25 години и повече, сега ги правят да издържат колкото е срока на гаранционното обслужване! Ако разбираше от коли (и от жени) щеше да го знаеш !
Аз просто искам една девствена ученучка която да обичам и която да обича мен. И въпросът ми е къде мога да срещам момичета, защото това ми е главният проблем, че нямам контакт с момичета
Както вече ти азах, възможностите ти да срещаш и забиваш ученички са почти изчерпани на твоята възраст и след някоя и друга година съвсем ще изчезнат. Освен да ходиш да забиваш ученички по детски дискотеки друго не се сещам. Само внимавай да не попаднеш на бащите им или на гаджетата им, които може да се окажат по-големи и по-силни батковци от теб и да те набият !
не че съм грозен, нисък, дебил, че ме режат или т.н....
Ти откъде знаеш дали си грозен, дали те харесват и дали можеш да забиеш мадама, след като не си пробвал нито веднъж?! Въобразил си си някакви неща в твоят измислен свят и фантазираш как "отваряш" девствени ученички ! Както ти казах, вземи пробвай как се сваля с някоя която и да е, да се обиграеш малко, поне да видиш как става и да получиш малко обратна връзка дали си грозен, дали те режат и т.н. Не е нужно да правиш секс - поне пробвай как се сваля и "забива" наживо, в истинска ситуация! Ти просто чакаш един ден да се събудиш до девствена ученичка ! Ами това няма да стане !!!