.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 432

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от KrivMasur Виж мнението

МОМИЧЕ търся, по възможност с всички крайници...

Не съм в ситуация че да имам и претенции, и като не е толкова трудо на намеря 'некое лапе' просто ми кажи как. Като бях по малък, да заседявах се в нас и по залите за тренировки, но през последните години излизам навън доста, проблемът е че не съм в ситуации с момичета.

Това, че излизам с аверите не значи, че ще срещна някоя или някоя просто ще дойде до мен да ме заговори, ако работеше така, досега се е случило много пъти.
    Да бе, търсил. Това, че те е срам, или страх да заговориш някоя непозната в кафенето, в магазина, в аптеката, във фитнес салона е съвсем друго, нали?

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    Да бе, търсил. Това, че те е срам, или страх да заговориш някоя непозната в кафенето, в магазина, в аптеката, във фитнес салона е съвсем друго, нали?
    Защо да досаждам на някакви непознати момичета? Най-много да ме отреже пред хората и да ме унижи, а аз хич не отговарям добре когато някой се опита да се ебава с мене и да ме унижава. Доста често поемам големи рискове на своя глава, но идеята да дам всичката сила в една ситуация на друг, и резултатът да не зависи само от мен и способностите ми хич не ми харесва.

Защо да досаждам на някакви непознати момичета? Най-много да ме отреже пред хората и да ме унижи, а аз хич не отговарям добре когато някой се опита да се ебава с мене и да ме унижава. Доста често поемам големи рискове на своя глава, но идеята да дам всичката сила в една ситуация на друг, и резултатът да не зависи само от мен и способностите ми хич не ми харесва.
    Ето веднага - щяла да те отреже, БРЕЙ.

Нямаш компания, не искаш интернет, не искаш непознати. Ами лесно нема.

Ето веднага - щяла да те отреже, БРЕЙ.

Нямаш компания, не искаш интернет, не искаш непознати. Ами лесно нема.
    Имам компания, просто всичките сме мъже. Как да не искам непознати? Аз точно питам как да се запозная с непознати.

Имам компания, просто всичките сме мъже. Как да не искам непознати? Аз точно питам как да се запозная с непознати.
    добре, като пазариш с приятели ли ходиш?

добре, като пазариш с приятели ли ходиш?
    това да не би да значи да пазарувам? ако да - да

това да не би да значи да пазарувам? ако да - да
    за хляб?

Супер фен Аватара на fanton1
    Четох, четох, четох та ми омръзна да чета вече ... Хората ти дават съвети къде, какво, как да направиш за да се запознаеш с момичета ти все отказваш, защото според теб ще те "отрежат" направят за смях и т.н. Ами щом не ги приемаш ще си седиш в това положение и толкова.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    Четох, четох, четох та ми омръзна да чета вече ... Хората ти дават съвети къде, какво, как да направиш за да се запознаеш с момичета ти все отказваш, защото според теб ще те "отрежат" направят за смях и т.н. Ами щом не ги приемаш ще си седиш в това положение и толкова.
    Опита се да тролва, но не му се получи.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на fanton1
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Опита се да тролва, но не му се получи.
    Първия ти пост тук ми хареса обаче.

Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    Повечето съвети да доста празни. Това е все едно да кажа на човек без крака, че ще си реши проблема ако има крака.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си