.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 432

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Schweeps Виж мнението
    Еми добавяй си в фб-то например момичета пишете си и след известно време предложи да се срещнете то така се почва.Аз съм момиче и имам съвсем друго мислене от мъжкото.Въпреки,че за да излезе момиче с дадено момче трябва да си и приятен,да има някакви симпатий ддз..
    Не ти ли се струва доста странно да добавям момичета от фб които не познавам? И снимките ми във фейса са доста зле, имам няколко по стари но те са от когато качвах, сега съм много чист и лицето ми се изчисти и има ъгловатост и костите си личат, и като цяло изглеждам в пъти по-добре (но нямам никакви снимки в това състояние).

Цитирай Първоначално написано от KrivMasur Виж мнението
    Не ти ли се струва доста странно да добавям момичета от фб които не познавам? И снимките ми във фейса са доста зле, имам няколко по стари но те са от когато качвах, сега съм много чист и лицето ми се изчисти и има ъгловатост и костите си личат, и като цяло изглеждам в пъти по-добре (но нямам никакви снимки в това състояние).
    1-во повечето хора в фб го правят.Ти защо мислиш,че имат по 1000 приятели ? Или мислиш,че всичките ги познават
    2-ро Като снимките са зле,снимай се и готово!
    УСПЕХ ОТ МЕН ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си