- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 19 съм, как мога да си хвана гадже ученичка?
Ей дебил, аре да не се убиждаме, защото нито ме познаваш нито знаеш нищо за мене, стига се прави на голям по форумите, нищо лошо не съм ти казал.
А и как да имам любов, като истинка любов можеш да имащ само докато си тийн и си достатъчно тъп да се отдадеш напълно на друг човек и да вярваш сляпо. Само първата любов и истинска, и само момиче, което е било девствено може да обича истински. Преди пак да почнеш да се правиш и да ми обяснаваш къв съм, мога ти кажа, че съм доста образован човек и разбирам много от биология. Само когато едно момиче е девствено може да обича истински, защото само първият път се пуска толкова силна доза в мозъка от хормоните свързани с любовта, след това всеки път е по-слабо независимо какво. Също така докато си на 15 имаш най-много допаминови рецептори и усещаш всяка емоция много по-силно всравнение с всяка следваща година. Аз път не бих могъл да обичам момиче, което не е девствена, бих я хванал за гадже но никога няма да мога да обичам и да бъга истинки интимен с момиче, което знам че са я пецкали други и вече е имала всички тези емоции и аз съм просто поредния. И казвам че съм прекалено стар, защото с всяка година става все по-трудно/невъзможно да намериш младо, девствено момиче. Аз съм девствен, искам и моето момиче да е такова, не искам някаква тъпа курва, или някаква употребявана за която това не е нищо специално.
И това, че неможеш да превъзмогнеш нещо не те прави тъп, 'умния'.
Последно редактирано от KrivMasur : 12-16-2015 на 12:41