- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На 19 съм, как мога да си хвана гадже ученичка?
хахахаха.. ми добре, пожелавам ти да се ожениш за някоя мюсулманка, арабка, там мн девствени има винаги ххаха
..И това, че неможеш да превъзмогнеш нещо не те прави тъп, 'умния'.//
в твоя случай те прави... и слаб
Мани ги тия. Просто искам някое нормално девствено момиче, което ще ме обича. Не искам само ебане и не искам някакви използвани.
Не искам момиче на 14, просто казах 14-18. Бих предпочел някоя на 16-17. И няма как да ме съдят при положение, че в България закона се отнася за под 14 годишни. Познавам хора на моите години, че и по-стари които са били с момичета на тези години и нямат проблеми. Просто искам младо момиче в разцвета си, нещо което абсолютно всеки (без мен) е имал. Не може да става дума за сравнение между момичетата над 19 и тези под.
Повечето момичета са напълно развити на 15, особено с хормините, които блъскат в храните.
Последно редактирано от KrivMasur : 12-16-2015 на 13:17
И кое му е толкова елементарно или ограничено?! Обясни ми. Че аз съм девствен и искам такова момиче ли? Че искам момиче на което, ще и пука за мен, а няма просто да съм поредния за нея? Че не искам някаква дето са я минавали и са си играли с нея като жигата на бат сали дето цялата махала са я мъчили.
Аз просто искам това, което всяко момче е имало - девствено момиче с което се обича и с което да загуби девствеността си подобава.
Аз не агресирам към никой, големия кораб се заяжда с мен, без да съм му казал лоша дума.
Лош съм затова че искам любов ли?!
Последно редактирано от KrivMasur : 12-16-2015 на 13:52
Или си олигофрен или ти липсва всякакъв изказ. Оставям ти да избереш.
Не знам дали обмисляш написаното в постовете си. Жените/момичетата не са за експерименти на който и да е, камоли за неосъзнали се деветнадесет годишни, които не знаят какво точно искат. Никой себеуважаващ се човек не би определил друг от противоположният пол за използван, защото е имал и други сексуални партньори преди него. /Не визирам такива с n-бройки./
Обяснява ни как си нормално момче и искаш нормално момиче. Но нямаш правилни критерии за нормално, според мен.
И 60 хиляди поста да имам, нямам проблем и не искам да използвам девствени ученички.