.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 432

Hybrid View

Аре мълчи бе, льольо, стига се праи на забавен че ще надминеш Къци и ще се садне момчето.

Вън от темата ми, кофтор.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от KrivMasur Виж мнението
    Аре мълчи бе, льольо, стига се праи на забавен че ще надминеш Къци и ще се садне момчето
    Ще ти дам съвет.
    Смешките за Къци, са по-малко смешни от смешките на Къци.

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Ще ти дам съвет.
    Смешките за Къци, са по-малко смешни от смешките на Къци.
    Кво още праиш тука бе, махай се от темата ми, освен ако нямаш нещо добро за казване.

Мега фен
    Кво още праиш тука бе, махай се от темата ми, освен ако нямаш нещо добро за казване.
    16 годишните не си падат по 20 годишни девственици, за голямо твое съжаление.

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    16 годишните не си падат по 20 годишни девственици, за голямо твое съжаление.
    Те няма как да го знаят освен ако не им кажа, по вид и поведение не ми личи.

Цитирай Първоначално написано от [7h3.0n3] Виж мнението
    когато разполагаш с пари, които не си направил сам не трябва да се хвалиш. и все пак явно си готов да станеш путка заради путка. пробвай в Мараята, Релакса, белия бар на ялта и т.н. Във всяко едно заведение има жени, друг е въпроса дали са това, което ти трябва.
    Не се 'хваля' а просто казвам, че не съм беден, защото явно доста хора в този форум мислят че момчетата имат проблеми с момичета защото нямат пати. И 'съм готов да ставам путка за путка' а просто искам да съм в обстоятелсва при които мога да се запознавам с момичета. Все пак искам да направя нещо по въпроса. И дали са това което търся или не.... не съм в положение и претенции да имам

Мега фен
    по вид и поведение не ми личи.
    муууууууууу

Авторе докато стоиш в този форум и само си губиш времето до сега да си беше намерил приятелка..
    хората се опитват да ти помогнат ти само си им в опозиция как очакваш да те приемат на сериозно?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си