.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 432

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от KrivMasur Виж мнението
    Все още не работя, просто имам пари, и доста добри проспекции за бъдеща кариера в която имам умения и дава добри пари. И нямам против да ходя по кафета и т.н. даже ако можеш препоръчай някой в София, в които мога да срещна момичета. Просто не искам да търча по тях по улицитя като някой жалкар.

Защо всички сте против да си хвана по-млада? Както казах някой на 19 да ходи с момиче на 15-17 не е нищо странно или необикновенно, много правят така. Даже познавах едно момче на 19 ходеше с момиче на 13 и се обичаха много (но тя изглеждаше много по-голяма).
    когато разполагаш с пари, които не си направил сам не трябва да се хвалиш. и все пак явно си готов да станеш путка заради путка. пробвай в Мараята, Релакса, белия бар на ялта и т.н. Във всяко едно заведение има жени, друг е въпроса дали са това, което ти трябва.

И аре стига сте ме солили, не стига че трябва да живея с факта че съм изпуснал най-добрите години и изживявания и трябва да ме мъчи всеки ден, а и вие ме солите и ми викате че съм такъв и онакъв а аз просто искам някакво добре момиче да сме заедно с нея. НЕ съм тригнал да правя лошо нещо на никой.

И аре стига сте ме солили, не стига че трябва да живея с факта че съм изпуснал най-добрите години и изживявания и трябва да ме мъчи всеки ден, а и вие ме солите и ми викате че съм такъв и онакъв а аз просто искам някакво добре момиче да сме заедно с нея. НЕ съм тригнал да правя лошо нещо на никой.
    брат ти не разбра ли че ние сме изпуснали времето да направим това по една или друга причина? невъзможно е да ти се изпълни желанието, защото не можем да се върнем в миналото. научи се да живееш с бремето си или използвай заместители

Цитирай Първоначално написано от [7h3.0n3] Виж мнението
    брат ти не разбра ли че ние сме изпуснали времето да направим това по една или друга причина? невъзможно е да ти се изпълни желанието, защото не можем да се върнем в миналото. научи се да живееш с бремето си или използвай заместители
    Изпуснали сме времето да го направим като хората, и да не можем да върнем миналото. Но това какво общо има? Има толкова много пичове дето са с малолетни момичета, аз просто искам да срещам момичета.

Мега фен
    аз просто искам да срещам момичета.
    мууууууууууууууууууууууу

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    мууууууууууууууууууууууу
    Абе мърльо, стига се прави на дебил, махай се от темата ми и ходи да чукаш майка си.

Мега фен
    Абе мърльо, стига се прави на дебил, махай се от темата ми
    Поздрав за теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си