.
Резултати от 1 до 25 от общо 432

Threaded View

Цитирай Първоначално написано от LoveInfect Виж мнението
    Не им обръщай внимание, много са зле, годините са само цифра, а това колко си се развил се вижда хо две неща, външния вид и манталитета. Можеш да си на 18 и да се държиш като лапе, можеш да си на 13, да изглеждаш на 16 и да разсъждаваш като на 30. Хич не им обръщай внимание, за тях, имаш ли повече от 6 месеца разлика си педофил...
    Личи си че си учил биология, много верни неща знаеш.
    Мерси брат. Наистина е така, познавам доста млади хора които са много умни. амбициозни и вървят в правилната насока, както и старчоци които все още са си пълни идиоти.

Цитирай Първоначално написано от jp_morgan Виж мнението
    Цитирам: "Знам,че на момичетата им пука много повече за външния вид...."
    Баси,от това ми стана ясно,че нищо не знаеш.
    Виж, вярвай в тия глупости, че живеем в някав свят където всичко е слънце и дъга, но това просто не е истината. Има си и добра причина на жените да им пука повече за външният вид. Външният вид е индикатор на генетично качество, както и здраве, а тези неща са безкрайно важни са потомството, така са ни проектирани мозъците и така работят. Един мъж може да си сее всичките поред и да не му пука, но една жена забременява и носи 9 месеца, така че не можа да прави тъп или лош избор. Точно за това един мъж който е голям ебач, е нещо за хвалене и уважение, защото сее семето си, а една жена която е курва и пуска на всеки не е. Да, сега има противозачатъчни и презервативи, и това че двама правят секс, не означава че ще има бременност, но мозъците ни все още работят на такъв принцип. Ние сме на нивото на животните, просто имаме по-голям капацитет.

И само се поогледай наоколо. Ако наистина беше така, нямаше да има толкова мъже които са известни и богати, само защото на жените им харесва как изглеждат.

Цитирай Първоначално написано от golemiq_korab_minava Виж мнението
    На 13 може да разсъждава като по-възрастна, но като порасне ще разсъжава по съвсем различен начин. На повечето хора акъла им идва точно с възрастта.
    И това е така, с опитът човек придобива нова информация и си променя мнението. Неква всеки да разсъждата както иска.
    Вие тук ме изкарвате че съм тъп и лош. А аз просто искам да си хвана едно младо, девствено момиче, което ще ме обича и харесва, и която и аз мога да обичам, не съм тръгнал да и правя лошо. А няма как да обичам някоя която не е девтсвена и буквално е използвана, една жена задържа генетичен материал в тялото си на всеки мъж, с когото е била, и това има влияние върху потомството. Просто искам такова момиче, каквото всеки от вас е имал през тийн годините си и не е мислил втори път за това. Но ако нямаш такова момиче, за съжеление, ти не можеш да се развиеш правилно като човек, и като мъж.

Цитирай Първоначално написано от ДОТА Виж мнението
    Или е проверявал, колко малки може да са децата без да е престъпление
    Аре стига бе "деца", повечето още от основното са разпоретини. И да проверявал съм, защото нямам интерес да нарушавам закона или да правя нещо лошо (освен на тези които са направили така на мен).

И какво казах, не е нищо странно или необикновенно по-голям да е с ученичка, виждам го навсякъде. Моят въпрос е просто как мога да си хвана една, не съм страннен или нещо от този сорт, просто не съм в ситуации с момичета, смятам че ако съм в такива ситуации и има потенциални момичета, с които мога да завържа нещо няма да имам проблеми в това.

Последно редактирано от KrivMasur : 12-17-2015 на 07:28

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си